Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, hogy kiábrándultam a srácból, miután megtudtam az igazat?
Egy ideje randizgatunk, nemrég ki is jelentettük, hogy együtt vagyunk, de egy barátnőm megkeresett azzal, hogy tud infokat a srácról egy másik lánytól. A lány régen a barátnőm volt (még a gimiben), de elváltak útjaink. A srác ocsmányul bánt vele az ágyban, megbeszélés nélkül kis ribizte, szorongatta a nyakát, meg úgy lépett le, hogy az ágy mellett hagyta a használt gumit, stb.
Az még hozzátartozik a képhez, hogy a csaj épp egy bántalmazó kapcsolatból szabadult akkor, és egyáltalán nem várt komolyat, de mégis ő dobta ki, mert elege lett a teljes tiszteletlenségből, nem akart megint egy bántalmazót. Amikor kiadta az útját, akkor még dühösen be is szólogatott a srác.
Rákérdeztem a srácnál, nem tagadott semmit, hanem teljesen higgadtan elmagyarázta, hogy teljesen igaz, de a két lány csak bosszúból fúrni akar, pedig ő engem komolyan vesz, szeret, és ilyen lányokkal, mint én, másképp bánik, mert a másik lány azonnal odadobta magát szakítás után két héttel és egy haverjával is kefélt elvileg. Meg hogy egy kigyúrt pasinak hagyta magát megpofozni, leköpködni, és csak a 100. alkalom után szakított, és akkor is olyan verzió is volt, hogy szakított, de visszajárt szexelni, majd megint együtt voltak.
Azt mondta, hogy ő minden lánnyal csak úgy bánik, amilyen maga a lány, de velem soha nem bánna úgy, mint egy ri##banccal.
Valamiért engem ez az egész okfejtés nemhogy nem nyugtatott meg, hanem kifejezetten taszít, és úgy érzem, kiábrándultam.
Ma vagy holnap szakítani szeretnék, de azért meghallgatom a véleményeket, hátha kapok valami másik perspektívát.
Na mi történt?
Most olvasom csak a kérdést. És nem jó ötlet, hogy átmegy hozzád és akkor szakítasz. Remélem nem "érdemelted ki a megfelelő bánásmódot".
Szakítottam vele. Már a kapuban elintéztem, be sem engedtem.
Megkaptam, hogy befolyásolható, buta vagyok, de még mindig tartotta, hogy engem mesébe illően csodásan szeretne.
Aztán már mesélték a lányok, hogy azóta ocsmány üzenetekkel zaklatja a másik lányt, mutatták is a screenshotokat.
Na végre egy épeszű nő.
Mondom ezt nőként. Megelőzted a bajt magadnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!