Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, hogy kiábrándultam a srácból, miután megtudtam az igazat?
Egy ideje randizgatunk, nemrég ki is jelentettük, hogy együtt vagyunk, de egy barátnőm megkeresett azzal, hogy tud infokat a srácról egy másik lánytól. A lány régen a barátnőm volt (még a gimiben), de elváltak útjaink. A srác ocsmányul bánt vele az ágyban, megbeszélés nélkül kis ribizte, szorongatta a nyakát, meg úgy lépett le, hogy az ágy mellett hagyta a használt gumit, stb.
Az még hozzátartozik a képhez, hogy a csaj épp egy bántalmazó kapcsolatból szabadult akkor, és egyáltalán nem várt komolyat, de mégis ő dobta ki, mert elege lett a teljes tiszteletlenségből, nem akart megint egy bántalmazót. Amikor kiadta az útját, akkor még dühösen be is szólogatott a srác.
Rákérdeztem a srácnál, nem tagadott semmit, hanem teljesen higgadtan elmagyarázta, hogy teljesen igaz, de a két lány csak bosszúból fúrni akar, pedig ő engem komolyan vesz, szeret, és ilyen lányokkal, mint én, másképp bánik, mert a másik lány azonnal odadobta magát szakítás után két héttel és egy haverjával is kefélt elvileg. Meg hogy egy kigyúrt pasinak hagyta magát megpofozni, leköpködni, és csak a 100. alkalom után szakított, és akkor is olyan verzió is volt, hogy szakított, de visszajárt szexelni, majd megint együtt voltak.
Azt mondta, hogy ő minden lánnyal csak úgy bánik, amilyen maga a lány, de velem soha nem bánna úgy, mint egy ri##banccal.
Valamiért engem ez az egész okfejtés nemhogy nem nyugtatott meg, hanem kifejezetten taszít, és úgy érzem, kiábrándultam.
Ma vagy holnap szakítani szeretnék, de azért meghallgatom a véleményeket, hátha kapok valami másik perspektívát.
A kis édes. Csak a r.bancokkal bánik úgy. Nos van egy rossz hírem. Hogy ki a r.banc, azt viszont minden esetben ő dönti el, a saját korcs értékítélete mentén. Nyugodj meg az is r.banc aki mosolyogva köszöni meg a pincérfiúnak amit kihozott, az is aki a barátaival vagy - horribile dictu - egy exével vált pár mondatot, és az is akit öten vertek és erőszakoltak meg, mert minek ment oda, miért úgy volt öltözve, miért ivott, és nyilván élvezte mert különben Beatrix Kiddoként rugdalta volna halálra mind az ötöt. Dehát hagyta magát, így r.banc.
Az ilyen tetvet azonnal kukázni kell.
13.
Na jó, azért ne essünk túlzásba.
Az tényleg szánalmas, amikor kb egy szál bugyiban felmegy 5 részeg, drogos pasival, pucsítgat, szopkodja az ujját, aztán meg csodálkozik, hogy megdugják.
Na ne!
Dobd ki, ne hallgasd meg a sz.r dumákat.
Undorító az ilyen ember előbb utóbb mindenkivel.
"Az tényleg szánalmas, amikor kb egy szál bugyiban felmegy 5 részeg, drogos pasival, pucsítgat, szopkodja az ujját, aztán meg csodálkozik, hogy megdugják."
Ha pucér, akkor sem erőszakolhatod meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!