Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, hogy kiábrándultam a srácból, miután megtudtam az igazat?
Egy ideje randizgatunk, nemrég ki is jelentettük, hogy együtt vagyunk, de egy barátnőm megkeresett azzal, hogy tud infokat a srácról egy másik lánytól. A lány régen a barátnőm volt (még a gimiben), de elváltak útjaink. A srác ocsmányul bánt vele az ágyban, megbeszélés nélkül kis ribizte, szorongatta a nyakát, meg úgy lépett le, hogy az ágy mellett hagyta a használt gumit, stb.
Az még hozzátartozik a képhez, hogy a csaj épp egy bántalmazó kapcsolatból szabadult akkor, és egyáltalán nem várt komolyat, de mégis ő dobta ki, mert elege lett a teljes tiszteletlenségből, nem akart megint egy bántalmazót. Amikor kiadta az útját, akkor még dühösen be is szólogatott a srác.
Rákérdeztem a srácnál, nem tagadott semmit, hanem teljesen higgadtan elmagyarázta, hogy teljesen igaz, de a két lány csak bosszúból fúrni akar, pedig ő engem komolyan vesz, szeret, és ilyen lányokkal, mint én, másképp bánik, mert a másik lány azonnal odadobta magát szakítás után két héttel és egy haverjával is kefélt elvileg. Meg hogy egy kigyúrt pasinak hagyta magát megpofozni, leköpködni, és csak a 100. alkalom után szakított, és akkor is olyan verzió is volt, hogy szakított, de visszajárt szexelni, majd megint együtt voltak.
Azt mondta, hogy ő minden lánnyal csak úgy bánik, amilyen maga a lány, de velem soha nem bánna úgy, mint egy ri##banccal.
Valamiért engem ez az egész okfejtés nemhogy nem nyugtatott meg, hanem kifejezetten taszít, és úgy érzem, kiábrándultam.
Ma vagy holnap szakítani szeretnék, de azért meghallgatom a véleményeket, hátha kapok valami másik perspektívát.
Az mindig csak duma, hogy veled így nem bánna, meg te más vagy mint a többiek.
"Azt mondta, hogy ő minden lánnyal csak úgy bánik, amilyen maga a lány, de velem soha nem bánna úgy, mint egy ri##banccal." A karomat tenném rá, hogy nálad is fog találni valamit amiért így bánhat veled és amiért egy ribizli lehetsz a szemében.
Ebben az a gáz, hogy még szinte büszke is rá.
Szerintem is hanyagold, hacsak nem szeretnéd, hogy veled is így banjon és feleslegesen menjen az időd.
Le leszek pontozva:).
Te neked ha valami nem tetszik, akkor dobd ki.
Nem akarom védeni a pasit, de lehet meletted megváltozna a lány meg akivel csinálta amit csinált közismerten egy ilyen lány akkor megérdemli.
Amúgy én már döntöttem, csak szívesen meghallgatok bármilyen véleményt.
Amúgy 5-ös:
Tudod mi az igazán durva? Hogy ezek a gondolatok elhangzottak szinte szóról szóra a fojtogató szájából. :) Ő is azt mondta, hogy a lány ilyen-olyan ostoba, mert annyi ideig hagyta magát bántani, bezzeg a normális srácokat észre se veszi, szóval nem érdemel udvarlást, figyelmet. És, hogy ilyen majdnem az összes nő, és azért imád annyira, mert én nem.
Szóval ez a szöveg is a gyűlölködő, bántalmazó alkatokra jellemző, bocsi.
Engem nem is csak az zavar egyébként, hogy vszeg bennem is találna olyat, ami miatt ribizhet, és így bánna velem.
Hanem az is, hogy egy bántalmazőtt nőről így beszél. A lány anyukáját ütötte-verte az apja, majd az apját lecsukták 1 évre, aztán amikor kijött, akkor az anyja még vissza is fogadta. 19 évesen menekült el otthonról a pasijához, akit a kérdésben említettem, tehát szintén verte. Szóval családi minta, kiszolgáltatottság miatt történt ez. A csávó meg le van ragadva, hogy hülye kis ribi, annyira kellett neki az izmos csávó, hogy még a verést, köpködést is elnézte neki. Holott 5 év után jött ki az egészből, és még beavatkozás is kellett, hogy leszálljon róla az exe és biztonságban legyen.
Elmondtam ezt neki, de nem értette egy szót sem belőle, hanem azt mondta, hogy azok után, ahogy őt be akarja mártani, ő inkább meghallgatná az exe verzióját a kapcsolatot illetően is.
Igen, döntöttél.
Marad a srác, mert hátha.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!