Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy férfi első randin nem hívja el sehova a nőt csak beszélgetnek sétálnak?
Internetről ismerkedem nőkkel. Őszintén valahogy nem akarok idegen nőknek mindjárt az elején fizetni pláne hogy randi végén még el is utasít a legtöbb hogy nincs kémia és társai...
Így ha ad második randira esélyt akkor gondolom már nagyobb az esély hogy összejön valami....így második randin természetesen meghívom..
"Meg kell nézni hány női miniszter van a jelenlegi kormányban, pedig a társadalom 50 százalékát mi tesszük ki. Vagy hány nő jut el felsővezetői pozícióba."
Nő a köztársasági elnök, mi kell még? 😂😂
A felsővezetői pozíciókig pedig talán teljesítménnyel kéne eljutni, és nem mesterségesen kiegyenlíteni a pályát a nevetséges kvótáitokkal.
Jézusom, hol éltek ti, hogy felsővezetők meg köztársasági elnök? Ki a tökömet érdekel ez, aki nem abban a körben van? :D
Normál emberként, 150-400-as fizuval, nem lovagiasságból meg teszten való megfelelésből, hanem alap módon, ahogy egy haveri körben is meghívnék egy csajt, meghívom, aztán vagy elfogadja, vagy nem. Mi amúgy sem az Adriára megyünk yachtozni (bár az sem a világ költsége), egy pár italról van szó :D
Szerintem nagyon gàz, egy kàvét vagy üdítöt nem kellene sajnàlni.
Persze ezzel ha meghivnak nem élek vissza nem a legdràgàbb koktélt vàlasztom ki. Ha úgy alakul én is viszonzom a màsik kört én fizetem pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!