Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy férfi első randin nem hívja el sehova a nőt csak beszélgetnek sétálnak?
Internetről ismerkedem nőkkel. Őszintén valahogy nem akarok idegen nőknek mindjárt az elején fizetni pláne hogy randi végén még el is utasít a legtöbb hogy nincs kémia és társai...
Így ha ad második randira esélyt akkor gondolom már nagyobb az esély hogy összejön valami....így második randin természetesen meghívom..
Miért is lennék az? Amikor egy férfi meghív, többször felajánlom, hlgy fizetek, de nem hagyja. Ha ilyenkor tovább erősködnék, az lenne a sértő. Ráadásul ő dolgozik, én tanulok.
Természetesen amint együtt lettünk, más a köktségek megosztása.
Én minden randim előtt kifejezetten kértem, hogy csak sétálni, beszélgetni menjünk. Engem a másik ember érdekel és nem az, hogy meghívjon erre-arra. Az más, ha séta közben megszomjazunk és beülünk valahova, de konkrétan egy beülős helyre szervezni a randit nekem sosem jött be.
A jelenlegi párommal az első két randin csak a dunaparton sétálgattunk/beszélgettünk. Szép őszi idő volt és nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget beszélgettünk, mai napig kedves emlék mindkettőnknek.
"Ribizli! Hányok az ilyenektől!"
10-es, én meg tőled hányok. Gondolom, nem állnak sorban nálad a nők.
Hogy randiznak.
De elhívja..., beszélgetni.
Az első randiról beszélünk könyörgöm! Mire fel kellene meghívnia egy férfinek egy nőt? Bocsánat, de a mai nők döntő hányada egy számító dög, vagy egy unatkozó ptsa. Én nem vagyok kisstílű, de van más módja is egy randinak, mint az hogy igyunk. Egy az hogy full kommersz, kettő meg hogy nem legyen már az első találkozás egy "beugró". Ez tapasztalat, bőven fizettem már nőknek az első randin, sőt kis ajándékot is vettem, azok inkább csak figyelmességek voltak mint ajándék. Én azt láttam hogy gőzük sem volt hogy mi egy randi, aztán rájöttem hogy erősen szelektálnom kell. Buta nők eleve nem érdemelnek még egy kávét sem, de ez nem a női nemnek szól, hanem a buta nőknek. Aztán nem kellene azzal sem hencegni, hogy minden napra jut egy balek aki megeteti, megitatja őket, így az unalmasabb időszakokra jók. Meg aztán ott van a sok öntelt, ellenben neveletlen, elvált szülőktől, vagy taj paraszt szülőktől egy értelmes gesztust sem látott nők... na ők szerinted milyenek? Amolyan fb, tinder meg intán nevelkedett lüttyök.
Majd ezek után jön a kérdés, hogy miért nem fizet egy férfi az első randin? Majd fizet, azaz meghív ha a nő azt sugallja hogy megérdemli. Egy nő sosem ér többet mint egy férfi, nem szebb és jobb, nem ő a világ közepe. Vagy egyenrangú felek, vagy inkább hagyjuk. A fizetős, majd később palira vett pasik értéke sem olyan erős, mint ahogyan azt itt egyesek előadják.
20 évesek véleménye számomra nem releváns, az még tini kategória.
Én mindig fizettem az első randikat, általában kávét, bár volt, aki alapból lazább volt, velük boroztam. Volt, aki felajánlotta, hogy fizet, de ezt csak akkor fogadtam el, ha nagyon erőszakos volt a nő.
Sőt, amikor étterembe, vagy pizzázni vagy programozni mentünk, általában azt is én fizettem. Soha nem bántam meg.
Igaz, én a barátaimat is szeretem meghívni, meg jótékonykodni / adakozni is szoktam, szóval ez valószínűleg alkati kérdés is.
Ha valami zavar az egészben, akkor az az, hogy a nők között vannak ilyen túl-öntudatos arcok, akik nem engedik, hogy meghívd őket semmire, mert akkor majd ő tartozik neked. Szerintem tök egyszerű lenne rutinszerűen felajánlani a nőknek, hogy fizetik a részüket, aztán ha a pali nem hagyja, akkor nem kell kardoskodni, csak elengedni a dolgot. A srácok részéről meg egy 1000 forintos kiadás egy randira ne legyen már gond :) max ha nagyon idióta a csaj
#18: Teljesen egyetértek veled.
Én az első randin nem szoktam előjönni azzal, hogy fizetek, igaz, egy kávénál, üdítőnél nem is fogyasztok többet. Később én is meghívom a másikat vagy mindenki fizeti a sajátját. Ha a férfi határozott abban, hogy ő fizet, akkor nem csinálok ebből harcot. Úgyis lesz bőven alkalom viszonozni máshol máskor.
Szerintem a sétálós randi nem mindig jó opció már csak a szélsőséges viszonyok miatt sem. Úgy gondolom ha valakit meg szeretnék ismerni, szimpatikus és ezért randira hívom, 1000 forintot kifizetni egyáltalán nem vág földhöz. Setalas közben is megszomjazhattok, megéheztek, lattok egy fagyizót és akkor gyorsan elrancigalod, hogy ide nem megyünk?
Hogyha pedig nem engedheted meg magadnak, hogy havonta meghívj valakit egy 1000 forintos limonádéra, lehet jobb lenne a karrieredre fókuszálni párkapcsolat helyett, mert senki se fog eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!