Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy férfi első randin nem hívja el sehova a nőt csak beszélgetnek sétálnak?
Internetről ismerkedem nőkkel. Őszintén valahogy nem akarok idegen nőknek mindjárt az elején fizetni pláne hogy randi végén még el is utasít a legtöbb hogy nincs kémia és társai...
Így ha ad második randira esélyt akkor gondolom már nagyobb az esély hogy összejön valami....így második randin természetesen meghívom..
3. Az egész élet egy szelekció. Én mindenkinek mondom hogy nem tetszhet mindenkinek, akivel már az első percben lényegi különbségek vannak, azt ott kell befejezni. Na de hát az emberek alaptermészetéhez tartozik a rajongás a szenvedésért... meg az önbizalomhiány, hogy ha nem megy bele egy a kezdetektől sz*r kapcsolatba, akkor mi lesz vele egyedül.
Amelyik nő az első randin elvárja az ajándékot, a vacsorát, az italt, az nálam kiesett. Idegeneknek nem fizetek, ennyi erővel bárkit meghívhatnék... és ez nem parasztság vagy smucigság.
Azért vannak szintek itt is. Nem mindegy, hogy elmentek mondjuk a Margitszigetre, és leültök egy padra, vagy egy plédre, és beszélgettek egy jót. Vagy 42 fokos rekkenő hőségben/szakadó esőben/mínusz tíz fokban is csak rójjátok az utcákat, esetleg a buszmegállóban leültök egy kicsit.
Egy sétálós randi is lehet szuper, de legalább annyi energiát fektess bele, hogy olyan helyre mentek, ahol érdemes sétálni. Ne az süssön az egészről, hogy te ha kell, megsülsz, szétfagysz, de egy ásványvíz árát nem költöd a nőre.
Azt meg illik előre közölni is, hogy mi a koncepció. Nagyon cink látni a párokat, mikor a pasi sportosban, a csaj ott tipeg mellette magassarkúban, miniben, és süt róla, hogy neki nem az volt a terve, hogy a kutyafutattón botladozik a kavicsban.
Elég sok netes randim volt. Mindig valami vendéglátóhelyen, ahol ittunk egy kávét vagy egy üdítőt. Belekerültem így az illetőnek akár 500 forintjába is, amit mindig felajánlottam, hogy fizetek. Senki nem fogadta el.
Egyetlen sétálós első randim volt - a lakótelepen a cukrászda mellé hívott:) nyári hőségben. Sétáltunk a parkban. Kérdeztem, beülünk-e, mert marha meleg van és szomjas vagyok, de nem szeretett volna. Kb egy óra múlva mondtam, mennem kell. Kezembe nyomott egy üveg langyos mentes vizet, amit addig szorongatott, hogy szomjan ne haljak hazáig:) Nem találkoztunk többet, mondjuk nem emiatt. De bajban lettem volna, ha amúgy tetszett volna a srác, a hogyan továbbal.
Rendben van, de ha elsétáltok egy kavezo mellett es isztok egyegy fancybb kavet, neked az is csak 2 ezer forintit. Annyit erjen mar meg.
Az én párom az első 5 randin mindent fizetett, nem is engedett, pedig nem olcsó helyekre mentunk
"Az én párom az első 5 randin mindent fizetett, nem is engedett, pedig nem olcsó helyekre mentunk"
Ribizli! Hányok az ilyenektől!
Kerdezo! Ne neten ismerkedj. Egyebkent rendben van. Le a penzehes ribikkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!