Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a felesbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a felesbe fizetésről első randin? (mindenki a sajátját)

Figyelt kérdés
Mivel már férfi is el tud menni gyesre, nő is lehet vezető szerepben több millás fizetéssel, én úgy gondolom már ezek a nemi fizetési dolgok okafogyottá vált mivel a nő manapság nem otthon van pénztelenül
2022. jún. 29. 08:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%

Férfi vagyok. Amúgy én kellemetlenül érezném magam, ha felesben fizetnénk az első randin. Alapból én hívom el a lányt, tehát én "szervezem" az egészet és nyilván olyan helyre, amit ki tudok fizetni.

Szerintem ez egy szép gesztus és nincs benne semmi rossz vagy elitélendő. Ha normális a nő, márpedig az a cél, hogy az legyen, akkor ő is fog magától tenni a kapcsolatba, anyagilag is.

2022. jún. 29. 10:20
 22/30 anonim ***** válasza:
92%
Ironikus, hogy az elmúlt pár évben az élet másfélszeresére drágult, az ingatlanárak és a benzin duplázódott is sok más dolog mellett és mégis megveszik vagy meg akarják venni az emberek. De egy helyett két italt fizetni, azt már nem. 🤡
2022. jún. 29. 10:24
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen fizetem a nőét is, így is illik szerintem.
2022. jún. 29. 10:27
 24/30 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem az első randi mehet felesben. Ha mondjuk a Frei-be megyünk (mert én nem szeretem, ha szervezkednek, beszéljük meg, mi van), ott ha előbb érkezek, kérek magamnak valamit, vagy több kört iszunk, és egyiket én, másikat ő fizeti.

Van az a férfitípus, aki azt hiszi, ha az első randin fizet, akkor azzal lefektette, hogy a kapcsolatban ő az úr, a domináns, és ezt nehéz szűrni. A normális, értékes férfiak nem sértődnek meg ezen.

2022. jún. 29. 10:42
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

#16 teljesen egyet értek , semmi bajom a melosokkal, csak Balàzska jár ide őket lejáratni - többe nézem mint a mamahoteles inceleket

#12 voltam

2022. jún. 29. 10:44
 26/30 anonim ***** válasza:
12%

22-es

Ne vicceljünk.

A többségnél természetes.

Ismerősök többsége dolgozik.

Van 5 - 10% akinál tutifix hogy nem. így nincs is pénzük. Ellaknak szülőknél. Szülők halála után kiadja a fele lakást, elmegy segélyért. Eladja a lakást vesz kisebbet,....

2022. jún. 29. 10:46
 27/30 anonim ***** válasza:
96%
Én nőként jónak tartom a felesbe fizetést. Sok férfi sajnos hajlamos azt gondolni, hogy a nő tartozik nekik valamivel a randimeghívásért cserébe, így legalább ez nem lenne.
2022. jún. 29. 11:08
 28/30 anonim ***** válasza:
80%
Ma már nem bunkóság és nem is furcsa, ha mindenki fizeti a sajátját, anyagilag nincsenek már jelentős különbségek férfiak és nők között.
2022. jún. 29. 11:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az az alap, hogy aki elhívja a másikat (függetlenül attól, hogy nő vagy férfi), az fizet. Ettől függetlenül semmi gondom nincs a felezéssel sem.
2022. jún. 29. 15:12
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is alapvetően egyenlőségpárti vagyok, viszont nekem fontos az, hogy egy kapcsolat elején a férfi kezdeményezzen találkozót, és jól esik az is, ha felajánlja, hogy fizet (bár mondjuk én is felajánlom, hogy mehet felesben) - ezt csak azért, hogy lássam rajta, hogy van annyira motivált, hogy kezdeményezzen nálam, és valamennyit invesztáljon az ismerkedésünkbe. Ha lesz második randi, akkor egyértelmű, hogy visszahívom valamire.
2022. jún. 29. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!