Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a felesbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a felesbe fizetésről első randin? (mindenki a sajátját)

Figyelt kérdés
Mivel már férfi is el tud menni gyesre, nő is lehet vezető szerepben több millás fizetéssel, én úgy gondolom már ezek a nemi fizetési dolgok okafogyottá vált mivel a nő manapság nem otthon van pénztelenül
2022. jún. 29. 08:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%

Volt már ezer ilyen kérdés.

Az elsőn a férfi fizessen.

2022. jún. 29. 09:21
 12/30 anonim ***** válasza:
96%

Jó Istenke

A gyk egyik fele azon rugózik hogy mennyi nettó sok száz kell egy nőnek

A másik fele, pedig hogy fizetéssel ki a nővel legalább a randi felét. 🙄

Sok agyilag egyszerű melós

2022. jún. 29. 09:40
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Én annyira nem szórakoznék vele... sose csináltam még ilyet, meg nem is fogom elvárni a nőtől, szerintem nevetséges ez a "felesbe" fizetés.
2022. jún. 29. 09:44
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Pofámról égne le a bőr, ha nem tudnék meghívni egy nőt.
2022. jún. 29. 09:45
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Én akkor szoktam felajánlani ezt, ha nem akarok második randit.
2022. jún. 29. 09:46
 16/30 anonim ***** válasza:
95%

12

"Sok agyilag egyszerű melós2

Ne bántsuk a melósokat.

Ezek a fillér nélküli mamahoteles csávók, akik a gumit is a nővel fizettetnék, mivel anyuci nem ad nekik pénzt.

2022. jún. 29. 09:49
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

Még mikor kezdő randis voltam, olyan 15-20 évesen, akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy a saját részem álljam. Sőt, valami elcseszett oknál fogva igazi pickme voltam, aki azt hitte, ettől jobb csaj, mint a többi, aki elvárja, hogy a férfi hívja meg.

Aztán megismerkedtem az exeimmel és bár nem voltak tökéletesek, sok szempontból magasra tették a lécet. És a párom is. Mellettük szoktam rá, hogy nem kell az első randin fizetnie egy nőnek, mert alap, hogy ha a férfi meghívta, a férfi fizeti. Ezen kívül is sok dolog van, amit a korábbi kapcsolataimban tanultam meg, hogy jár nekem. Nem azért, mert olyan csodálatos vagyok, hanem mert alap. Onnantól, hogy valaki akar tőlem valamit, vannak dolgok, amik alapnak számítanak.

A következő ilyen lépcsőfok az volt, mikor munkába álltam és lett saját fizetésem. Akkor jöttem rá, hogy mennyire természetes nekem is és mennyire nem nagy dolog nekem sem, ha egy barátnőmmel vagy kollégámmal megiszok egy kávét és egyben fizetem. Vagy ha kikérek egy shotot mindenkinek a társaságban. Nyilván ha nem hívnak vissza egyszer sem, akkor leszokok róla, de előzékeny szoktam lenni. Nekem nem pénz plusz 1-2 ezer forint, különben nem járnék el ilyen helyekre szórakozni. És nem, nem keresek félmillió nettót, 266 ezer forint a fizetésem. De mégis, ha már nem otthon kuksolok, nem akarok szarrágóskodni. Ha nincs pénzem, akkor meg magamnak sem veszek értelemszerűen.

Nem rakétatudomány. Ha nincs pénzed 10 kávét állni, ne szervezz le 5 randit, csak kettőt. Sokat tindereztem anno, volt vagy 1200 matchem, mégis egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány emberrel mentem randira. Pedig nekem fizették volna, mégsem éreztem ingerenciát arra, hogy nagyiparban űzzem. Lehet beszélgetni, chatelgetni randi nélkül is, ingyen és bérmentve elő lehet szűrni, hogy ki ér annyit, hogy rászánd azt a néhány órát. De akire rászánod, azzal ne legyél már egy totál f@szfej.

2022. jún. 29. 09:58
 18/30 anonim ***** válasza:
3%
A felesbe fizetés alap egy randin. Én érezném magam kellemetlenül, ha a férfi ragaszkodna hozzá, hogy ő fizessen mindent az első randin. Így nem is lenne második, valószínűleg.
2022. jún. 29. 10:18
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

Én nem vagyok hajlandó felezgetni, csak ha nem akarok második randit. Akkor egyértelmű, hogy kifizetem a sajátomat. És igen, leírja magát az a férfi, aki első randin nem képes állni a fogyasztásomat, mivel ő az, aki programot választ, helyet ajánl, stb. Tehát ő dönt, hogy elhív engem nulla forintért sétálni, vagy egy cukrászdába hív, vagy egy étterembe. Nyilván úgy készülök, hogy a saját részemet mindenképpen ki tudjam fizetni, de ha elvárja tőlem a másik, akkor nincs második randi a részemről.

Ezért cserébe amúgy a második randira én hívom a másikat, én ajánlom a helyet és én fizetek. És kapcsolatban is azt igénylem, hogy egyszer egyikünk, máskor a másikunk fizessen, nagyjából egálban maradva, de nem filléreskedve, ameddig nem komolyodik a közös kasszáig. Tőlem ez a felezgetés, mindenki a magáét dolog baromira távol áll.

2022. jún. 29. 10:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki elhívott, az legalább ajánlja fel azt, hogy fizeti az egészet, az az illem. Az más kérdés, ha a másik ezt nem fogadja el, ragaszkodik a felezéshez.
2022. jún. 29. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!