Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az első együttalvás mikor nem korai? Pár napos kapcsolatba belefér? (28 évesen)
Pontosan mit értesz a együttalvás alatt ?
Csak aludjon nálad vagy dugni is akarsz vele. Bár az elsőnek én nem sok értelmét látom (ha már egy ágyban fekszek egy 28 éves nővel akkor nem csak aludni szeretnék), a másodikat pedig kicsit korainak tartom főleg ha te ajánlod fel.
28 éves, új kapcsolat, nyilván dugni akar. :D
Én 26 vagyok, de nekem gyors volna egy pár napos dolognál, ha egyből alám akarnál feküdni elvenné a kedvem tőled. Legalábbis ha a komoly dolgokat nézzük.
28 évesen? Picit mosolygok most, ne haragudj.
Ha azt mondjuk 3 hét kell neki, az jó válasz? Ne vedd rossz néven, de felnőtt emberek vagytok. :) Az hogy mikor jön el az ideje, a két emberen múlik. Jelenlegi barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt, sőt 1 hónapja össze is költöztünk. Nem volt tervezett, de már az ELSŐ randi úgy alakult, hogy a kocsim hátsó ülésén szexeltünk. Utána is minden randink szexszel végződött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!