Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mikor nem korai a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor nem korai a szex?

Figyelt kérdés
Tinderes ismerkedés, szóval előtte egyáltalán nem ismertük egymást. Az 5. randin jöttünk össze végül. Áthívtam filmezni holnapra, igazából pont így jött ki, mert mindketten meg akartuk nézni, ami most jön ki. Tényleg filmezni is szeretnék, de persze nem tudom, mi lenne belőle, én már eléggé szeretném, mert nagyon vonz, de nyomulni sem nagyon szeretnék, meg hogy ribinek nézzen. Csak 2 hete vagyunk együtt amúgy. 28/N
2022. jún. 27. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem mondjuk már az ötödik randin ossejoves is gyors lenne.

Előbb szeretném megismerni valamennyire, sok időt tölteni vele, hogy azért tudjam, kivel jövök össze.

Ehhez nekem olyan 2-3 hónap randi időszak kell. Ebben persze van már testiseg is, de korábban nincs.

23N

2022. jún. 27. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szabály.

Ha attól fél valaki, hogy csak kihasználják aztán eldobják, akkor ettől félhet 1 hónap után is ha 1 hónap után van csak szex. Nem 18 évesek vagytok-

2022. jún. 27. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Akkor korai, amikor az egyik annak érzi. Az 5. randin, ha minden jól halad egyáltalán nem korai. Felnőtt emberek vagytok, vonzódtok egymáshoz. Mi más kéne még?
2022. jún. 27. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

3. Megismerni egymást, megbízni a másikban. Kiismerni mennyire alkalmas a másik egy tartós kapcsolatra a személyisége, viselkedése, szokásai alapján.

Érdekes ha az a kérdés, hogy 5 találkozás után te már a(z igaz, jó, közeli) barátodnak tudsz-e valakit tekinteni, akkor arra a válasz általában nem, mert hogy 5 találkozás nem elég arra nyilván, hogy valakivel barátság alakuljon ki köztetek. De a barátságnál ezerszer intimebb dologhoz elég 5 találkozás? Nem csak a szexuális vágy létezik a világon mint egyetlen hajtóerő. Hogyha feláll a farkad/nedvesedik a puncid, akkor már egyből mész ezután a vágy után gondolkodás nélkül? Más dimenziókban is lehet gondolkodni, nem a szex a legfontosabb.

2022. jún. 27. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Ezeket a hülyeségeket 30 éves korra nem ártott volna már kinőni.
2022. jún. 27. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

Ahogy #2 is írja...

Eljátszhatja bárki a szerelmest az őszintét több hónapig is, amíg nincs meg az első szex , és utána is lelécelhet...bizalom meg hasonlók, ehhez van hogy hónapok vagy évek kellenek.

2022. jún. 27. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:
46%

Az előttem szólókhoz csatlakoznék, ill. saját tapasztalat, aki szimpatikus volt, azzal az első randin lefeküdtem. Volt, hogy párkapcsolat alakult a dologból, volt, hogy nem, viszont nem bántam meg egyszer sem.

5. randin nyugodtan kezdeményezhetsz, max azt mondja majd, hogy korainak érzi...

2022. jún. 27. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Közel 30 évesen 5. randin - min kéne gondolkozni? Mire kéne várni?
2022. jún. 27. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
A szex a bizalmon múlik. Ha bízol benne, akkor mehet. Vagy ha a vágy nagyobb, mint a bizalom hiánya, akkor a szex nagyobb pluszt ad, mint amennyit egy esetleges csalódás elvenne. Tehát mindenhogyan jól jársz.
2022. jún. 27. 14:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

ő garantáltan be fog próbálkozni és szerintem nem lenne korai belemenni, főleg ha kívánod

a filmezés meg egyértelműen azt jelenti, hogy az első kb 1 órát megnéztiek és utána szex

2022. jún. 27. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!