Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek nehéz normális kapcsolatot talánia?
Sokan pár hét alatt találnak, ezek a kapcsolatok mennyire jók? Vagy ők úgy vannak vele lesz ami lesz, nem aggódnak rajta csak élik az életet?
Nekem mindig is fura az aki pár hónap alatt talál. Mert hogy lehet ilyen rövid idő alatt megfelelőt találni, meg elfelejteni a korábbit. De ez csak az én véleményem!
Akik hamar találnak kapcsolatot azok jobb esélyekkel indulnak, ilyen pl. egy jó külső, egy jóképű férfi, egy szép bájos lány.
Aki nem néz ki jól annak nemhogy hetek, hanem lehet, hogy évek amíg egyáltalán valakivel meg tud ismerkedni.
viszont az, hogy az egy úgymond normális kapcsolat e, az egyik esetben sem biztos-. Az elsőnek több a lehetősége. Nem jó...sebaj pár hét vagy 1-2 hónap és talál mást.
A másik megszívja :)
Egy átlag nőnek gyerekjáték, egy átlag férfinak pokoli nehéz.
25/F
Én 30 év aktív tapasztalatával sok mindent megtanultam. Az egyik a nőkről szól. Azaz sosem szabad általánosítani, és el kell fogadni hogy nem tetszhetsz mindenkinek. A nők között is vannak értéktelenek, neveletlenek, buták, nem kell azt hinni, hogy mindegyik a teremtés csúcsa. Ezt nem bántásként mondom, de azt látom hogy egyes férfiak simán megalázzák magukat ilyen nőkkel.
Férfi oldalról: itt két dolog lehet, az egyik hogy nagy színész vagy, előadod magad, majd lesz ami lesz. Ehhez nagy önbizalom kell. A másik egészséges vonal az, amikor tényleg van amit elértél, vannak céljaid, sikereid és ezek adnak önbizalmat. Maga az önbizalom adja a szövegedet, a határozottságodat, a szükséges lazaságodat. Fontos hogy ne legyél feszélyezett, dugót nyelt. Hidd el azt, hogy az a lány/nő is csak egy átlag ember, átlag problémákkal, átlag félelmekkel, semmivel sem több mint te. Nincs tétje a dolognak, ne izguld túl. Ha valami lelombozó az az, amikor egy férfi már az elején alárendelt. Pont ezért alakult ki az a sztereotípia, hogy a nők a rosszfiúkat szeretik.
Nem szeretik a problémás rosszfiúkat, de az olyanokat igen, akik lazán veszik őket, viccelnek velük, érzik rajtuk hogy nem remegnek azért hogy találkozhassanak, beszélhessenek velük. Konkrétan az ő kezükben van a gyeplő. Szeretik a nők amikor a férfi a férfi, az erősebb nőknél meg erősebb férfi kell. Nem lehetsz mindenkinél jó, ismerni kell melyik ligában játszol, de sose minősítsd le magad.
"Szeretik a nők amikor a férfi a férfi, az erősebb nőknél meg erősebb férfi kell."
Milyen értelemben "erősebb"?
Nő vagyok, volnál szíves csak a saját nevedben nyilatkozni, másoknak meg meghagyni, hogy ők meg a sajátjukban tehessék meg ugyanezt?
6. Ne legyél már skizofrén. Én nem vagyok az összes nő vagy férfi, te sem vagy. Egy ember véleménye az egyetlen ember véleménye, a sértődöttséged meg csak önkritika saját magadról. Szóval nem vagy te akkora karakter, hogy bárkinek is megtilsd hogy leírja a saját véleményét.
Az erős férfi és nőn mit nem értesz? Vagy csak provokálod a témát? Erős nő: önálló, nem enged beleszólást semmibe, maga akar intézni mindent, mindenről tudni akar ami érinti az életét, vannak céljai stb. Nem erős nő: elvan a langyosban, alacsony az önbizalma, befolyásolható, megelégszik azzal amilye van stb. Az utóbbi nők annak is örülnek ha valaki hozzájuk szól... Erős nő: reggelire megeszi a pitiző, jópofizó, ámde szilárd alapok nélküli férfit. Az erős nő is akarja hogy felnézzen a párjára, viszont ehhez a férfinak is rendelkeznie kell a hozzá hasonló tulajdonságokkal, vagy legalább ugyanolyan erősségű, máshol jelentkező pozitív képességekkel. Szerintem ennek értelmezése nem atomfizika, akinek van normális élete, önbizalma, az nem fog megsértődni egy ilyen véleményen. Ha te gödörben ülsz, csak ál oprimista módon játszod az erős nőt, azzal nem mész sokra, sőt a stílusod is irritáló lesz(ebből már adtál egy kis ízelítőt). A gyks jópofizó válaszaiddal elért %-od sem húz ki a valóságból. Egyébként meg nagyívben teszek rá hogy ki vagy vagy ki nem, élhetsz te a kis buborékodban vagy lehetsz akár világsztár is. Egy valamit nem fogsz tudni elérni, mégpedig azt hogy a másik emberbe fojtod a véleményét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!