Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek nehéz normális kapcsolatot, szerelmet találnia?
Mi az oka hogy ennyire nehéz az ismerkedés az emberek többségének?
Én fiú vagyok és szerintem sok felszínes, megbízhatatlan lány vagy, de a lányok is ezt gondolják a fiúkról. Szóval a normálisaknak miért ilyen nehéz egymásra találniuk?
Meg én azt észrevettem hogy 20 körüli lány nagyon komolytalan és még szórakozni akar komoly kapcsolat helyett és hasonlóan komolytalan fiúkkal jönnek össze.
naponta több 1000 nő és férfi elmondja, hogy....
- minden normális férfi és nő foglalt
- minden ismerősömnek már gyereke van, és vagy házas is
Ergo van több 1000 normális nő és férfi, akinek nincs társa és nincs gyereke, és nem házas :)
De valahogy mégsincs egy sem :)
Több oka van. Egyrészt, bár "kinyílt a világ" az internetnek hála, valójában az emberek egyre zárkózottabbak, egyre kevesebb a személyes találkozó, kommunikáció. Egyre jobban kimennek a divatból az ismerkedős összejövetelek, lásd táncos falunapok stb., ahol azért régen összeakadtak a fiatalok. Ha van is ilyen rendezvény, a többség ismerősökkel megy és bizalmatlan, elutasító az idegenekkel. Így máris meghiúsul az ismerkedés. Marad a net, a bulik,hobbik és a véletlen találkozások.
Emellett a gyermekek és így a belőlük felnövő felnőttek szociális készségei sokszor nem elég fejlettek. Ez is hátráltatja a kapcsolat felvételt és elmélyítést.
Ezen felül felborultak a korábbi szabályok, normák, kiveszőben/átalakulóban vannak a szokások. Tehát minden kicsit bizonytalan. Lehet, hogy Gizi vér feminista és tarkón vág, ha kinyitod előtte az ajtót, miközben Andika el árja a szál rózsát és a gavallérkodást. Mindent egyénre szabva kéne előadni, amihez meg ismerni kéne a másikat, vagy legalább jól fejlett kommunikációs és szociális készségek kellenének,egyreszt,hogy felismeri mire vágyna a másik, másrészt, hogy megbeszéljétek amit kell. Ezeken felül pedig szerintem túl gyorsan akarnak mindent az emberek, nincs idő ismerkedni, mert ha Géza nem nyúl a szoknyám alá már a 2. randin, akkor biztos nem is vonzom és bacca meg a Maris, ha nem jön fel "filmezni" az első pár randi alatt. Meg persze ezek másik véglete, mikor "én olyan rendes, erkölcsös ember vagyok, hogy majd x hónap után esetleg lehet valami tipi-tapi". Ami megint visszavezethető arra, hogy a régi szabályok, szokások átalakulnak és épp egy köztes, zavaros időszakban vagyunk. Q
Szóval ez egy összetett helyzet. Mindeközben sok a csalódás ami még bizonytalanabbá és bizalmatlanabbá teszi mindkét nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!