Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejöttök, találkoztok egy férfival és már a legelején mondja hogy ő nem szereti az óvszert akkor hogy védekeztek? Az elején több minden miatt is óvszerrel érdemes védekezni, igaz?
Ha nem védekezik, mindent rám hárít, akkor nyitva az ajtó, és pápá.
Nincs az a jó férfi, aki megérné a kockázatot. A minimum, hogy ott van a zsebében.
Az óvszer biztonságos és egészségre ártalmatlan védekezési mód. A nemi betegségek ellen is véd.
Mehet Isten hírével.
Erre én annyit mondanék, hogy sajnálom, de szexuálisan nem passzolunk. Ő keressen olyat, akinek oké gumi nélkül, én is találok olyat, akinek nem gond.
Nekem ilyenkor az az első gondolatom, hogy vajon mi mindent szedett össze eddig élete során. Képtelen lennék így szexelni.
Gondolom, arra se vevő, hogy teljes std szűrésre menjetek.
Na ilyen pasi nálam is mehetne, amerre lát. Ő nem szereti az óvszert. Én nem szeretem a nemkívánt terhességet, a nemi betegségeket…
Egyszer lettem nemibeteg, szerencsére gyógyítható volt. Kiderült, hogy pasiknál nem okoz tünetet és ÉVEKIG lappanghat bennük.
Majd jön az abortusz-fan, és megmagyarázza, hogy mekkora szemét vagy, hogy azt a fasisztoid, libidó-gyilkos szart akarod rákényszeríteni szegény férfira, aki nem azért létezik, hogy alàd rendelje magát.
De amúgy én is offolnám az ilyen pasit.
Volt szerencsé(tlensége)m ilyenhez. Belementem a megszakításosba, erre egyrészt a kis g€ciláda 1x belém élvezett direkt, mert sajnálta volna kivenni (wtf???), másrészt a trichomonas által rájönni, hogy megcsal, az se volt kellemes. Persze, váltig állította, neki semmi baja nincs, és ő nem fog gyógyszert szedni a semmire, nincs neki pénze ilyenekre kiszórni...
(Másfél-két héttel ezután reptettem, akkor hirtelen nyilvános lett a másik nő...)
Nekem volt ilyen, azt mondta o nem huz gumit, mondtam hogy de igen huzol. Akkor is mondta hogy nem, es mondtam ha nem huzom nem fekszunk le. Es ugy mondta hogy jo akkor felveszem a gumit
Nehogy mar o dontse el. Csak te jarhatsz rosszul. Vagy terhes leszek, vagy nemibeteg
Neki mi problemaja lesz? Semmi. Persze hogy nem erdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!