Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már, hogy megbántad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy megbántad, mennyit készültél egy randira?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon lehangoló, hogy készülök, válogatok a ruháim között, a szebbik arcomat akarom mutatni, stb; majd a randin (vagy röviddel utána) dob a pasi.

2022. jún. 15. 01:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, előfordult.
Nem, ilyeneken nem bosszankodom.
20 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Inkább azért bántam meg, mert egy egy mondatot értelmesen kimondani sem tudó, foghíjas, zsíroskorpás ork jelent meg...

Akkor fogadtam meg, hogy egy szia után nem megyek randira, hanem előtte minimum egy hétig beszélgetünk és megnézem magamnak, mennyire jövünk ki, mennyire érdekel még utána is. A külsőre nincs jó ötletem.

Ha más arra sem képes, hogy megmosakodjon, miért is töröm magam...?

2022. jún. 15. 01:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább azért bántam meg, mert egy egy mondatot értelmesen kimondani sem tudó, foghíjas, zsíroskorpás ork jelent meg..."

Én is ez miatt és sorozatban vagy 100 kg t tagadtak le neten elotte, vagy azt hogy nincs foga vagy 10 évet a korából, vagy azt hogy nője van, stb

Egy ido mulva melegitoben mentem már randira

Aztán ma már előzetes videocset nélkul meg sem mozdulok

2022. jún. 15. 06:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam meg, mert a ruhaválogatás kb 10 másodperc, külsőmre pedig randi nélkül is adok, számít hogyan jelenek meg munkahelyemen, városban. Olyan előfordult, hogy valakinek több foga hiányzott, mint amennyi volt, ugyanakkor a randi előtt személyiségileg minden randipartnerem kicsit megismertem, így ha külsőre nem is tetszett, attól még 1 órát jól elbeszélgettünk.
2022. jún. 15. 07:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

En nem akarnék olyannak tetszelegni aki kiveri a biztosítékot.

Nem arrol van szo hogy alapbol nem adnék magamnak, de ilyennek nem készülnék randira. Sőt el se mennék.

2022. jún. 15. 07:04
 5/14 anonim ***** válasza:
*magamra
2022. jún. 15. 07:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a randizásban ez benne van, másrészt a pasi is készül, és néha meg te dobod.

Ha nem készülnék annyit, azt bánnám. 90 száalékban magamért keszulok hky nekem jo lehyen

2022. jún. 15. 07:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ulyenek eleve igy keszultek hogy neten atvernek.
2022. jún. 15. 07:45
 8/14 anonim ***** válasza:
*ugy
2022. jún. 15. 07:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem készülök többet, mint bármi másra. Az időmet sajnálom, hogy maradhattam volna otthon is.
2022. jún. 15. 07:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem bánom meg, mert legalább szépnek érezhettem magam. Attól még, hogy ő nem tartott annak
2022. jún. 15. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!