Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan randid amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan randid amit megbántál? Ha igen mi miatt?

Figyelt kérdés

2018. okt. 3. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve egy csaj akivel forrócsokiztunk

Ebből egy lelki terror kapvsolat lett. Megbántam

2018. okt. 3. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen

A srác folyamatosan kérdezgette, hogy na így képzeltél, ilyennek gondoltál, vagy jobbnak rosszabbnak, mit gondolsz? (interneten beszéltünk először, utána találkoztunk)

És egész este kellettek ezek a visszacsatolások kb 10 percenként.. én meg bosszúból elkövettem az összes létező hibát, amit az 1. randin nem lehetne csinálni :D

25N

2018. okt. 3. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kettő is. Egyiket azért, mert beittunk, és részegen elvezetett a lakásába, és ott lefeküdtünk volna, csak nem állt fel neki. Az, hogy ennyire idióta és buta voltam, azt rohadtul bánom.

Másikat azért, mert akkor is nagyon naiv voltam, interneten beszéltünk kb 2 hetet, és nagyon mondta, hogy ő mennyire a szerelmet keresi stb. Aztán kidumált a bugyimból, és utána nem írt. Persze ekkor még buta, naiv fruska voltam, ma már sose feküdnék le elsőre. Rohadtul bánom mindkettőt.

2018. okt. 3. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindet megbántam, de ha nem lettek volna randik most azt hinném kimaradtam valami csodálatos, elérhetetlen dologból aminek mindenki más részese.

Pedig a legtöbb randi egy kínlódás, zavart heherészés, aztán otthon mindenki mást gondol a másikról mint ami valójában történik.

2018. okt. 3. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy szórakozó helyen voltunk,jo zene,jo piak.Egy nagyon szexi nyakbakotos felsoben voltam.Megkivantuk egymást egy erdős részre mentünk ahol elkezdtük volna..de nem állt fel neki sehogy sem...erre letepte rolam a felsom és elszaladt.Ott maradtam egy szál ciciben.A kabatom pedig a szórakozóhelyen maradt..
2018. okt. 3. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Neten beszéltünk egy ideje egy sraccal...aki mellesleg a mellettünk lévő utcában lakott.Na akkor randizzunk..mondom mit csináljunk?Ő nemtudja..Hova menjünk? Ő nemtudja..Elmentünk a tőlünk 3 hazra lévő kocsmaba..mert tel volt és a popom már befagyott az utcán.Hozzá kell tennem nagyon sokat jártam oda,a pultos olyan mint ha a faterom lenne.Egész végig en fizettem a soreit..a negyedik kor után oda jött a pultos és megkérdezte a srácot hogy miért en fizetek állandóan,majd bocsánatot kért tőlem és elzavarta a srácot hogy nem hozzám való.Ezek után meg megkérdezte sms ben hogy este meg e.. !?-.-
2018. okt. 3. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

A legjobb egy jól szituált egyetemista lány volt. Tele pénzzel igényes öltözet jó pezsgőket iszik jó helyeken nyaral stb. Álom profilja van facen...neten dumáltunk aztán jött a tali.

Egy elit kávézó ahol lehet kajálni is.

A csaj az asztalnál befingik aztán legyezi. Meg azt mondja hogy ha megcsap a szag akkor bocsi.

Kért egy melegszendvicset folyt a száján az olvadt sajt. Közben v€gig az exét szidta milyen szemét stb.

Mielőtt hazamentem volna gyors kért egy szendvicset elvitelre még meg a telómat akarta kölcsön kérni hadd hívjon egy taxit mert az övén nincs pénz...

Tanulság:nem minden arany ami fénylik

(Most talált egy lúzert magának . az élet szép)

2018. okt. 3. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Bécsben, egy osztrák fiúval volt. Mindketten tudtunk angolul, mégis sok volt a kínos csönd. Konkrétan egy témánk volt csak, és az a volt, amikor meglepődtem, hogy a mellettünk lévő padon a csövesek magyarok. Ja, meg le akart smárolni, holott tök rossz volt a randi, meg azt kérdezgette, hogy szűz vagyok-e, meg hogy veszítettem el, és miért... Mozart jelmezben szórólapozva szimpibb volt.
2018. okt. 3. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!