Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, jó ötlet lenne így közelednem ehhez a hölgyhöz?
Igazából édesanyáink által ismertem meg, ők összefutottak az utcán véletlen és nekiálltak beszélgetni, úgymond ők mutattak be minket egymásnak. Már akkor nagyon szimpatikus volt, intelligens és bájos. Később megkerestem facebookon, bejelöltem és vissza is igazolt. Kevés bejegyzést oszt meg így amikor nemrég kirakott egy túrázós képet, belájkoltam és ráírtam, hogy milyen szép helyen volt stb. Úgy vettem észre, hogy nyitott és kedves (azt már előtte megtudtam mástól, hogy nincs barátja). Ez pár napja történt, azóta többször is beszéltünk. Ma feljött témaként a hobbi és megemlítettem, hogy nagyon foglalkoztat a családfakutatás gondolata de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Erre elmesélte, hogy tavaly belevágott, rengeteg dolgot megtalált eddig és nagyon élvezi ezt a nyomozást. Utána elterelődött másfelé a beszélgetés majd el is köszöntünk mára.
Amúgy is szeretném elhívni egy kávéra, hogy közeledjek hozzá de arra gondoltam megkérdezem, tudna-e nekem ebben a családfakutatásban segíteni legalább az elején, milyen ötletei vannak, melyik oldalt javasolja stb. Ez amúgy is egy plusz közös pont lenne kettőnkben (mert minél többet beszélünk, egyre több hasonlóságot veszek észre), illetve mégis csak időt töltene velem.
Mit gondoltok erről? Ígyis-úgyis felhozom majd neki a kávézást (szerintem holnap) de ezt is le merjem írni? Nem lesz túl "direkt"?
Ő 29N, én 34F
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
"Nem lesz túl "direkt"?"
Az miért baj? :D Egyszer úgyis lépned kell.
Majd írd meg, mit mondott, bár szerintem úgyis igent fog. Drukkolok!
Szerintem is jó ötlet.Mivel eddig is nyitott volt, valószínűleg ennek is örülni fog. De te ismered.
Családfakutatásban tudtam volna tippet adni, de így nem adok. :D Hagy adjon a kiszemelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!