Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre valami ötlet?
Ismerkedtem egy lánnyal a munkahelyen, tök jól alakult az eleje. Egyből megadta a számát, pár nap múlva bejelölt fészen. A melóhelyen élőben és esténként telón dumáltunk.
Aztán pár napja elhívtam randizni, mire azt írta lcsb....legyünk csak barátok...
Meglepett ez a lépés, de mivel 8ból 2-4 nő tuti ezt lépi és havonta előfordul, így nem csináltam belőle gondot, max röhögök egyett.
Annyit írtam, hogy semmi probléma biztosan én értettem félre valamit szép napot, aztan cső.
Azóta nem írok neki, ha összefutunk köszönök és ennyi.
De a kérdésem.
Az eset után pár nappal a nő mikor meglát hatalmas és kisse zavart mosollyal köszön nekem.
Ma meg odajött hozzám, hogy iszunk e egy kávét.
Elmentem vele de nem kérdeztem semmit. Ő viszont kérdezgetett, hogy milyen napom volt, meg hogy ő mit csinált hol volt ma a melóhelyen belül. Szóval lejött hogy kb nehezményezte és várta, hogy én megkeressem úgy mint múlt héten mikor még érdekelt.
Na és én most nem értem a szitut. Általaban pontosan be tudom mérni az ilyen helyzeteket, de mivel ebben benne vagyok így mások meglátását is meghallgatnám. Mert ilyen még nem volt és nem vágom.
Hogy most meggondolta magát, vagy mi a fene? Vissza utasított engem pontosan tudja. Aztán mégis most jön oda. Csak azért érdekes az egész szitu mert nagyon szép csaj. És kicsit jobban megismerve őt személyiségre is érdekes.
Vergődést akar látni, mert erre gerjed, hogy ő az akiért vergődnek és vissza utasíthatja megalázhatja a vergődőt.
Egó.
De te meg kb kiröhögted az ilyen törekvéseit.
Vagyis erősebb a kereted mint az övé és egyből érdekes lettèl neki.
Szóval jàtszma függő csaj.
Nem őszinte nem egyenes típus, nem barátnő alapanyag hanem játszmás. Aki kb az alapján dönt, le tudod e dominàlni élőben vagy messengeren...
Én véglényként tekintek az ilyenekre.
Írogatok velük, dugok velük, de az ilyen nő a szememben véglény marad. Szóval ne èld bele magad akkor se ha megdugod.
Nem akarja, hogy vergődj, meg hasonló hülyeségek, nem kell azokra hallgatni, akik ezt írták, nyilván fiúk voltak.
Nőként mondom, hogy barátkozni szeretne csak veled. Valószínűleg emberileg kedvel és azt hiszi, lehettek barátok. Az biztos, hogy nem gondolta meg magát. Ha te nem akarsz barátkozni, mondd meg neki és zárjátok le. Reménykedni nem érdemes, hidd el.
Köszi a válaszokat.
Rendben 5ös.
Ha ennyire reménytelen akkor ha ma is idejön megmondom neki, hogy hagyjon békén aztán ennyi.
Én nem úgy látom mint az 5ös.
A tapasztalataim alapján annyi történt, hogy a nő értékelte az eddigi történéseket.
De ez nem jelent egyertelmű nemet.
Vagyis így, hogy napi szinten beszélsz vele egy másik stratégiàval újraindíthatod.
Pèldaval
Udvaroltam a nőnek a munkahelyen normális stílusban és ahogy te randira hívtam és lcsb volt a válasz.
Taktikát váltottam és elkezdtem ilyeneket mondani neki.
Hú de álmos fejed van.
Elveszett a fésűd?
Stb negatív bókot.
És idővel hatott. Odajött egyik nap és kerdezett vmit. Én meg mondtam, hogy ha meghívsz egy kv ra akkor megmondom.
Erre azt mondta-de a férfinak kell meghívnia a nőt úgy illik.
Én meg nevettem és mondtam hogy oké, akkor megyek.
Erre azt mondta-jó meghívlak...
És a randira hívasnál ugyanez.
Megkérdeztem, hogy mikor visz már el a hölgy valahova? Pl fagyizni. A citromos fagyi a kedvencem. És viragot is hozzon nekem mert úgy illik. A margareta a kedvencem.
És bejött.
Annyira megette ezt a fordított strategiát, hogy rendesen fizetni akart a fagyizóban, mire mondtam hogy ne vicceljen màr.
Szóval így, hogy napi szinten ott van kéznél a nő, annyi az egész hogy kikísérletezed hogy milyen stratégia hat rá.
Bölcs és logikus levezetés 7es.
Akkor még sem hamarkodom el.
Ne is.
Ne felejtsd el, hogy ha nagyon jó csaj, akkor folyamatosan ostromolják őt a kanok.
Ezért az ilyen csajoknak több lépcsős szűrője van és sokszor elhamarkodottan döntenek szeszélyből és rutinból.
De akiről írtam az előző válaszomban most is itt alszik mellettem.
És elmesélte azt hogy mi volt a fejecskéjében az elején.
Azt mondta, hogy túl vagány voltam és rámenős azért utasított vissza elsőre.
Azt persze nem tudja hogy milyen direkt stratégiákat kellett nekem bevetnem meg kimatekoznom minden szót mire összehoztam és bekerültem a bizalmi zónájába és sikerült túljarnom az eszén.
Eljutni vele oda, hogy nincsen már kifogás csak love
4-es "Írogatok velük, dugok velük, de az ilyen nő a szememben véglény marad."
Jó ez neked, véglényekkel írogatni és dugni? És az önbecsülésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!