Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e már valakinek "kínos" randija?
Gondolok itt olyanokra, hogy pl:
Nem jelent meg a randipartner a helyszínen.
Félbeszakadt a randi, az-az "idő előtt" lelépett az egyik fél.
Kellemetlen/kényelmetlen volt a szituáció/hangulat a randin.
Stb-stb...
Hogyan kezeltétek a szituációt?
Mi lett a "visszhangja" és utána volt-e folytatása?
(Nyugodtan írhattok kort és nemet is.) :,D
#37 "fos ország"???
Lehet menni franciába go-nogo zónákban ismerkedni.
Keletre háborúzni.
Japánban ahol minden más nem nippont kirekesztenek.
Indiàba, ahol nagy hagyomànya van a csoportos nemi erőszaknak.
Svédországban ahol már gyujtogatnak
Tudod mit utàlnak az angolok? ( Legyen , magyar , ír )
Afrikàról írjak?
Ahol megerőszakolják majd megeszik az embereket , nem feltétlenül ebbe a sorrendben.
USA? - csoportos rablás , néhány okos ember aki az butàkathasználja ki megvan? Hogy mindenki hordhat fegyvert , ugye milyen jó dolog?
Dèl-Amerika?
Ahol èjszaka nem vagy köteles a piros lámpánál megàlni , mert hajlamosak kirabolni ?
"Fos orszàg" - kint minden jobb , és mindenki aranyat szarik ,a csapból is az elfogadás megy , és a társadalmi egyenlőség meg a jólét
Nekem olyan volt, hogy túlságosan nyomult, erőszakoskodott.
A részemről nyilván nem volt folytatás, ő ezen megsértődött.
Randi közepén:
Én: Még maradunk vagy szeretnél még menni?
Ő: Még maradjunk, szeretek barátokkal beszélgetni.
15 évesek voltunk, és nekem az első "randim" volt, bár nyilván így nem számít annyira annak.
45: ez aranyos volt. :)
Nekem a közelmúltban történt, minden tôk jól alakult, beszélgetés is, minden, teljesen nyeregben éreztem magam. Én voltam a király, meg sem fordult a fejemben... Aztán egy korabbi kérdêsre visszatérve megkêrdeztem a végên, a hétvége alkalmas-e a kirándulásra, aztan jött a hidegzuhany: nem mentêl át a vizsgán. Azêrt kocsival még elvihettem utána. :)
Mint egy régi tanárom, aki hagyta, hadd erőlködjön egy osztálytarsam felelês közben. Helyeselt is, bíztatta, aztán a végên megszólalt, na most már ülj le, egyes. Itt legalább nem kellett hazafuvarozni a tanârt.
1-es,
Felejtsd el, ogy nem érezheted magad férfinek.
Az hogy egy randi nem jött össze, vagy nem jöttél be valakinek személyesen, az egy dolog.Ilyne volt-van-lesz mindíg. Ettől te nem vagy kevesebb, vagy rosszabb.
Tovább kell lépni és keresni-keresni-keresni.
47
Persze, csak zavaró, hogy ösztönlény Julcsiéknak mind ugyanaz a típus jelenti a férfit és marakodnak értük. Annyira gáz a női nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!