Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e már valakinek "kínos" randija?
Gondolok itt olyanokra, hogy pl:
Nem jelent meg a randipartner a helyszínen.
Félbeszakadt a randi, az-az "idő előtt" lelépett az egyik fél.
Kellemetlen/kényelmetlen volt a szituáció/hangulat a randin.
Stb-stb...
Hogyan kezeltétek a szituációt?
Mi lett a "visszhangja" és utána volt-e folytatása?
(Nyugodtan írhattok kort és nemet is.) :,D
De kedves #13
Hogy lehet hogy mindig ugyanaz a végeredmény?
Nem lehet hogy ugyanazzal a hibás rituàleval vársz màs eredményt?
Ha pl több képet kernèl vagy nem tudom
De hogy nem jött le neked , hogy pl takarító? Hogy hogy nem jött szóba a munka? Chaten nem jött ki hogy máshogy használja kicsit a szavakat?
1. Írtam hogy azota videocset nélkul meg sem mozdulok. Ehhez nekem kellett pár pofon
2. Ha valakirol csak annyit tudok hogy ol szakmunkás hegeszto vagy akármi még nem fogom lenezni elítélni, rengeteg intelligens talpraesett is van köztük akik késobb akár csopvezek vagy vállalkozók is lesznek. Csak munka alapján még nem nézek le senkit.
#15 nem tudsz szűrni sajnos
Szerintem vagy kevésbé vagy intellektuális , vagy chatelestől kezdve +1 nap , és már azonnal mész pofonèrt a randira
“ van köztük akik késobb akár csopvezek vagy vállalkozók is lesznek.”
:D
“ Ha valakirol csak annyit tudok hogy ol szakmunkás hegeszto vagy akármi még nem fogom lenezni elítélni, “
Egyáltalán miért kell ezt kiemelni? Nem magától értetődő, hogy tisztességes munkát végző embert nem nézünk le? Mi ebben a szenzáció? Tisztességesen keresi kenyerét nem úgy mint Berki.
“
15 ne is faradj, azeknek a pasiknak akik ide kommentelnek nem tudod elmagyarazni hogy nem az a baj hogy melós hanem hogy olyan paraszt hogy a randira se képes tisztalkodni és atoltozni.“
A tájszólás is kizáró ok. Nyilván ő tehetett arról is ahová született.
Hová jutott ez a világ, Istenem, sújts le ránk, megérdemeljük.
De randirol van szo!
Nem az embert itelem el ha figatlan paraszt sem!de nem fogok ilyenekkel járni.
Amugy nem egy szakmunkást ismerek akik ma gavi milliokat keresnek vagy cégük van. Apa is a nullárol kezdte ma már hatalmas hírneve van es full gazdag.
A tajszolás.
Mutassatok egyetlen híres vagy sikeres embert aki tájszolással beszél.
22
Te csak híres és sikeresen emberekkel állsz le?
Istenem, sújts le ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!