Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt-e már valakinek "kínos"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt-e már valakinek "kínos" randija?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, hogy pl:

Nem jelent meg a randipartner a helyszínen.

Félbeszakadt a randi, az-az "idő előtt" lelépett az egyik fél.

Kellemetlen/kényelmetlen volt a szituáció/hangulat a randin.

Stb-stb...

Hogyan kezeltétek a szituációt?

Mi lett a "visszhangja" és utána volt-e folytatása?

(Nyugodtan írhattok kort és nemet is.) :,D

2022. jún. 11. 08:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Egy korábbi ilyen kérdéshez írt válaszomat másolnám be:

Online ismerkedtünk meg, a beszélgetések eleve nyögvenyelősek voltak hamar abbamaradt. Majd újra keresett a pasi, újra elhalt es ez így ment még egy ideig majd elhívott. Gondoltam miért ne, hátha élőben más lesz. Eleve 5 évet letagadott az életkorából, szóval utólag derült ki, hogy 14 év van köztünk, bár én eleve nem úgy mentem oda h "na veled kapcsolatot akarok", nem voltak elvárásaim és nem is a korkülönbség miatt volt gáz, szóval ez volt a legkevesebb.

Igazából udvarias volt, kedves, 1 órát szenvedtünk mert nem igazán tudtunk beszélgetni. Pedig amúgy t ök hasonló filmelet szeretünk, tök sok dologban egyezett a véleményünk mégis nyögvenyelős volt, nem ment.

Majd felvetette hogy menjünk-e, én nagyban helyeseltem sőt még egyet füllentettem is (félig igaz volt), hogy hamarabb le tudjak lépni.

Szerintem vagy nem jöttem be neki előben (van ilyen) vagy csak szimplán nem illünk össze emberileg.

Lehet ha más körülmények közt találkozunk, sokkal jobban tudtunk volna beszélgetni. Udvariasan elköszöntünk és nem beszéltünk soha többé.

Nem volt ANNYIRA gáz, de azért sok volt a kínos csönd, amikor azért isztok mind a ketten az üdítőből hogy ne kelljen beszélni stb. De ha ennél rosszabb nem lesz, egy szót sem szólhatok.

2022. jún. 11. 11:20
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne! Miután megérkezett, akkor közölte, hogy neki most el kéne menni ezt-azt venni otthonra, és hogy elmehetnénk együtt, mert most ér rá, a gyerekeit pedig letette az anyjánál.
2022. jún. 11. 12:02
 33/48 anonim ***** válasza:
22%

#20 "A tájszólás is kizáró ok. Nyilván ő tehetett arról is ahová született."

Én Vajdaságban születtem és éltem 14 évig, majd utána is a családommal akik erősen tájszólásosak. Érdekes módon nekem nincs észrevehető tájszólásom (maximum kicsit más szókinccsel gazdálkodom), ahogy a tesómnak sem, ugyanis gyakoroltuk a helyes, tájszólás mentes beszédet és a helyesírást is. Nem mondanád meg rólunk, hogy egy határon túli kis faluból jöttünk és a szüleink sem diplomás értelmiségiek. Tehát ez is olyasmi ami simán fejleszthető ha van rá igénye az embernek.

2022. jún. 11. 12:19
 34/48 anonim ***** válasza:
72%

Született pestiként, és sokadik generációs értelmiségiként szerintem nagyon prosztó dolog lenézni a tájszólást. Nekem csomó nyíregyházi ismerősöm van, akik feljöttek egyetemre, szóval nem hülyék, de tájszólással beszélnek. Van ami annyira tetszik a szavaikból, hogy már én is használom. A magyar nyelv nem csak az, amit a pesti használ. Jobb országokban fel sem merül olyan, hogy aki tájszólással beszél, az "paraszt" lenne. Csak ez a fos ország ilyen vízfejű, hogy aki a fővárosba születik, az már azt hiszi ettől ő valaki lett, és mindenki más alkalmazkodjon hozzá. Azért az nagyon durva, hogy 100%-ra van pontozva, aki szerint a tájszólás arra utal, hogy az illető paraszt. Aki így gondolkodik az valószínűleg valami felkapaszkodott újgazdag, akinek fingja sincs a magyar kultúráról, és nem sok szépirodalmat olvasott. A tájszóláskora a nyelvészeink is értékként tekintenek.

Az meg, hogy "mutass egy sikeres embert tájszólással" megint szánalmas. Nekem több egyetemi oktatóm is volt pl. Számomra sikeres ember az, akinek elismert publikációi vannak a szakmában, de ugye ez írás, ott nem jön át a tájszólás. Vagy az a szint, hogy ilyen tévés celebeket kéne linkelni, akikről mindenki tudja hogy hogyan beszélnek?

[link]

(A koszos köröm, igénytelen ruha az nyilván más, de az a szintű szűklátókörű proliság a tájszólással kapcsolatban most nagyon kiverte nálam a biztosítékot. Az ilyenek miatt tartják idióta barmoknak a pestieket sajnos.)

2022. jún. 11. 12:40
 35/48 anonim ***** válasza:
26%

37

Szerintem meg az az idióta paraszt aki emiatt elítél. Nehogy már neked kéne megfelelned annak aki előítéletes és felszínes. Istenem, feje tetejére állt a világ, jóérzés nulla.

2022. jún. 11. 12:52
 36/48 anonim ***** válasza:
26%

38

Egyetlen normális hozzászóló!

Gondolom férfi, hisz túlságosan méltányos.

2022. jún. 11. 12:54
 37/48 anonim ***** válasza:
68%
#39 én magamnak akartam megfelelni és ebbe nem fért bele a tájszólás. Az exem Nyíregyházáról származott, volt némi tájszólása amit aranyosnak találtam. Mellette van még jó pár szintén tájszólásos barátom, nem nézem le őket, a legtöbbjük értelmes és nem egy "paraszt", de ettől még kapcsolatot például nem tudnék elképzelni velük.
2022. jún. 11. 13:01
 38/48 anonim ***** válasza:
75%
39 senki nem itel el senkit. De igye nem te mondod meg hogy kivel járjak? Parkapcsolatrol van szo.
2022. jún. 11. 13:08
 39/48 anonim ***** válasza:
65%
Nem a tájszolással van a baj. Hanem hogy kik használják. Azokkal.
2022. jún. 11. 13:09
 40/48 anonim ***** válasza:
20%

42

Igen, külföldön én is találkoztam sok olyan nővel aki azt mondta, hogy ő nem rasszista de nem járna feketének, indiainak esélyt sem adna.

A liberális női szeretet és empátia magas fokának tanúbizonysága az egyéni preferenciák leple alatti skatulyázás.

2022. jún. 11. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!