Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt-e már valakinek "kínos"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt-e már valakinek "kínos" randija?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, hogy pl:

Nem jelent meg a randipartner a helyszínen.

Félbeszakadt a randi, az-az "idő előtt" lelépett az egyik fél.

Kellemetlen/kényelmetlen volt a szituáció/hangulat a randin.

Stb-stb...

Hogyan kezeltétek a szituációt?

Mi lett a "visszhangja" és utána volt-e folytatása?

(Nyugodtan írhattok kort és nemet is.) :,D

2022. jún. 11. 08:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
60%

23

Artol irok hogy a tájszolásos emberek 99%-ban parasztok. Sokat elárul.

2022. jún. 11. 09:57
 22/48 anonim ***** válasza:
65%
Es azert kértem sikeres vagy híres embereket példának ha van koztuk tajszolásos mert a googleval átkagot nemigen fognak tudni linkelni, csak ilyeneket.
2022. jún. 11. 09:59
 23/48 anonim ***** válasza:
65%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

egyébkéént nekem is volt

- első randi, a képeken 20 kilóval kevesebb volt és midnketten azt hittük hogy a másik késik pedig egymás mellett álltunk

- első randi, nekem egyértelmű lett volna ha a férfi elhív egy bárba akkor ő fizet, de ő megvárta amíg kifizetem a sajátom és tána rendelt

- második randi, megkérdezte hogy megcsókolhat e (szerintem egy gáláns gesztus) és ráordítottam, hogy nem (addigra már annyira vágytam a csókra, hogy mgelepetésként ért a kérdés) -> 10 percen belül kezdeményeztem és megcsókoltam (azóta együtt vagyunk)

- olyan meg rengetegszer van, hogy első randi, élőben rájössz hogy szexuálisan sosem tudnál hozzá vonzódni mert valahogy a kisugárzása, arca nem jön be, de azért adsz neki 1-1,5 óra esélyt. tegnap volt egy ilyen első randim, egy óra után fázásra hivatkozva (ő pólóban volt, kabátja a kezében és fel sem ajánlotta) elindultunk visszafele, majd láttam, hogy meg akar csókolni én meg elkaptam a fejem és adtam két puszit

2022. jún. 11. 09:59
 24/48 anonim ***** válasza:
26%

De az is jo mutato

Van x számu sikeres gazdag híres fent a googlen. Van koztuk tajszolásos?

2022. jún. 11. 10:00
 25/48 anonim ***** válasza:
22%

27

Írni nem tudsz. Nem tudom mit tudnál a közösbe tenni. Mert sem érzelmi sem racionális intelligencia terén nem tündökölsz. Akkor miért járna neked jobb mint a “tájszólásos”

2022. jún. 11. 10:06
 26/48 anonim ***** válasza:
11%

28🤦‍♀️

Hagy ne futtassam már magam légyszíves.

2022. jún. 11. 10:15
 27/48 anonim ***** válasza:
86%

Visszatérve picit az eredeti kérdéshez, volt gáz randim...

Végig kínos hallgatás, meg-megakadó beszélgetés, mindkettőnk részéről rossz ritmusérzék, közös téma hiánya stb.

Nem a másik fél hibája volt, vagy ha igen, hát legalább ugyanannyira az enyém is. Még párszor megpróbáltuk, aztán elengedtük a dolgot.

2022. jún. 11. 10:41
 28/48 anonim ***** válasza:
72%

Én kérek elnézést, hogy nem járok fogatlan parasztokkal

A randin is én süllyedtem el helyettük is szégyenemben. Mert nekik mégcsak erre sincs eszük hogy lássák önmagukat.

2022. jún. 11. 10:46
 29/48 anonim ***** válasza:
87%

#26! "Azóta együtt vagyunk."

"Tegnap volt egy ilyen első randim."

Szerinted ez így rendben van?🤔

2022. jún. 11. 10:53
 30/48 anonim ***** válasza:
64%

33

:D

Ez valami nyitott kapcsolat féle. Nagyon divat manapság :D

Egy kolbászt hamar meg lehet unni…

2022. jún. 11. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!