Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg a nők véleményére lennék kíváncsi. Mennyire okozna gondot egy olyan pasival (37 éves) kapcsolatot kezdeni, aki már volt házas? Ez valakinél kizáró ok?
Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 18:17
1/8 anonim válasza:
Nem. Miért lenne az? Ha van gyereke is, akkor az bonyolítja a dolgot, de egy gyermektelen 37 éves elvált ember pont annyira vonzó, mint aki még nem volt házas, de élt már kapcsolatban.
2/8 anonim válasza:
Nekem semennyire, mert pont ennyi idősen már én is elváltam, de nekem van 2 gyerekem is, ami hátrány.
Az elváltak gyermek nélkül legalább elmondhatják, hogy volt már, hogy éltek együtt valakivel.
3/8 anonim válasza:
Szerintem manapság ha nem elit körökben , akkor tesznek rá hogy ki kivel jön össze.
4/8 anonim válasza:
Mivel 21 vagyok, egyértelműen kizáró ok. Ha veled egyidős lennék, akkor nem hiszem, hogy zavarna, ha egyébként szimpatikus lennél.
5/8 anonim válasza:
Nem kizáró ok, amennyiben szeretne ismét nősülni. Egy világból kiábrándult, cinikus, házasságellenes elvált pasi semmiképpen sem kellene, na meg nem is hiszem, hogy összeillenénk.
6/8 anonim válasza:
Én is elvált vagyok, anyuka. Nem zavar, ha elvált, ha van gyereke, csak ne legyen kiábrándult. Már újra házasodni sem akarok, csak szerelmet, megbecsülést. Szóval ezzel önmagában nem lenne baj.
7/8 anonim válasza:
Önmagában ez nekem nem lenne kizáró ok, mert benne van a pakliban, hogy valaki nem jól választ társat vagy valamelyik fél megváltozik a kapcsolat során. Az kizáró ok lenne, ha emiatt nem lenne hajlandó újra megházasodni, mert az nekem fontos lenne, meg az is, ha amiatt váltak el, mert verte a nőt vagy megcsalta. Illetve erősen elgondolkodnék, ha lenne a képben gyerek (nem a gyerektől tartanék, hanem sajnos tapasztalat a környezetemben, hogy a legtöbb elvált gyerekes szülő nem neveli jól a gyerekét és egészségtelen az exszel a kapcsolata, és ezt gyakra az új párja szívja meg, abból meg 29 évesen még nem kérnék, főleg hogy még van esélyem arra, hogy olyat találjak, akinek még nincs), vagy anyagilag bármi köze lenne az exhez.
8/8 anonim válasza:
Két kérdésre nemmel válaszolsz minden további nélkül.Ha gatyára vetkoztettek akkor is.Mert aki szeretni tud új jővöt épít veled nem az anyagiak lessznel a legfontosabbak.
Tehát a két kérdés:Van gyereked?Leváltál az Extol vagy te nagy barátságot ápolsz vele?
Amit még kérdeznék.Nincsenek alkohol gondjaid.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!