Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Tinderen,Badoon kívül mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinderen,Badoon kívül mik a legnépszerűbb társkeresők?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

csillagpor azt hiszi hogy ha úgy beszél mint egy kisgyermek gondozó azzal valamiylen formában a férfiak felé tudja magát helyezni

de csak szólok hogy ez még nem működött senkinél a világtörténelem során, csak a nők gondolják valami evoluciós hiba miatt, hogy ezzel a dada beszéddel bármit is elérnek.

2022. jún. 8. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11

Nem értem, miért járatod le a férfi nemet a viselkedéseddel, de igazán abbahagyhatnád. Nem kell ez az áldozatpóz, senki sem bántotta a férfiakat, csak te hisztizel itt, mint egy rossz k*rva.

A kérdezőnek csak annyit írtam, hogy ha két, sokak által használt társkeresőn nem volt sikere, a harmadikon sem lesz több, sot, a negyediken sem, sőt, akkor sem, ha fizet értük. Ha annyira menne neki a netes társkeresés, egy oldal is bőven elég lenne, de nem megy és ez nem fog változni az ezredik felületen sem, mert nem-azon-múlik.

Ha megbuksz kreszvizsgán, akkor sem mész újabb és újabb vizsgahelyre annak reményében, hogy majd ott nem buktatnak meg és nem kezdesz el mégdrágább tanfolyamokra befizetni, mert nem azon múlik. Hanem leteszed a segged tanulni, majd visszamész oda, ahol kezdted vagy rájössz, hogy nem is való neked ez az egész (nem a társkeresésre gondolok, hanem az online ismerkedésre).

2022. jún. 8. 22:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha ennyiből nem fogod fel a dolgokat, akkor megérdemled, hogy úgy beszéljenek veled, mint egy hülye gyerekkel.

Idiótán viselkedsz, provokálsz, féreg stílusban vergődsz és komolyan azt hiszed, hogy ez azért van, mert férfi vagy, véletlenül sem azért, mert egy nyomorék?

2022. jún. 8. 22:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Randivonalon ismertem meg a mostani barátnőmet. Egy gond van a Randivonallal (és a többi hagyományos társkeresővel), hogy vidéken kevesen vannak rajta (vagyis annyira nem kevesen, de a túlnyomó többség kép nélkül van regisztrálva vagy inaktív). Aki képpel, pláne előfizetéssel van (ergo tud neked válaszolni), alig vannak vidéken. Pedig Debrecenről, vagyis a második legnépesebb városról, és az egyik legnépesebb megyéről, Hajdú-Biharról beszélünk.

Budapesten viszont úgy láttam, van azért választék bőven.

További hátránya ezeknek, hogy az újonnan regisztráló nőket elárasztják levelekkel (sokszor mocskos levelekkel) a régi tagok, akik már szinte mindenkire ráírtak, és sok nőnek elmegy a kedve az egésztől már az első kanyarban..

Ilyen szempontból tényleg a Tinder és Badoo a legjobb választék. De valóban kell hozzá egy vonzalmi szint férfiként, hogy legyenek matchek.

2022. jún. 8. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Badoon ismertem meg a férjemet. Amúgy ez a kettő az, amin elég sok ember van fent. Ha nem találsz, az nem az internet hibája. Legtöbbünknek amúgy se megy egyik napról a másikra megfelelő partnert találni. NÉzelődj ezen a kettőn és legyél kitartó.
2022. jún. 9. 09:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Mint mondtam voltak ,de csak szexpartnerek
2022. jún. 9. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a facebook társkeresőt használom, teljesen ingyenes nem kell fizetni semmiért. Viszont csak azokkal tudsz beszélni akivel egyezés van. De ha olyan helyen laksz akkor 3-4 napos regisztráció után unalmas, mert mindig ugyanazok az emberek vannak fent és ritkán regisztrálnak újak és nincs kiket nézegetni. Itt is inkább a Pest környékieknek van szerencséjük.
2022. jún. 9. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!