Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Arab szakosként esélyem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab szakosként esélyem lesz arab fiúval komoly párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Idén érettségizek, gondolkodtam hogy arab szakra megyek. Nagyon egzotikus a kultúrájuk. Meg persze tolmácsként jól is kereshetek.

Másrészt tetszenek az arab fiúk. Ha arabul tudok (de maradok keresztény) akkor van esély házasságra arab fiúval, meg hogy a szülei elfogadjanak? Mivel nyilván kevesebb lesz a kultúrális különbség.

A rabszolgának eladnak, stb kommenteket pedig törleni fogom!

2022. máj. 29. 14:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
17%

"Talán még a török nyelv hasonló az arabhoz"

A nemet es az urdu kozelebb all egymashoz, mint a torok es az arab.

37F incel

2022. máj. 31. 16:36
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
32. Elnézést a beszéd hang ami hasonló , az az erőteljes indulatos csengés .
2022. máj. 31. 16:42
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

25.vagyok

van egy kis indulat benne, szerintem az arabok nagyon szenvedélyesen tudnak kommunikálni. De ettől függetlenül szerintem hozzatesz az is, hogy fura hangok/betűk vannak náluk és kicsit olyan mintha egyes hangokat “köpnék” vagy torolbóp beszélnének. (kicsit olyan mint a német😄) De a török nyelvtől teljesen más:)

2022. máj. 31. 20:39
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
torokból*
2022. máj. 31. 20:39
 35/36 anonim ***** válasza:
31%

Jujjuj, most aztán mindjárt sírva fakadok. Nehogy azt hidd, hogy szóba állna veled egy olyan nő, akinek arab a párja. Nem véletlenül választott egy arab csődört egy ilyen hozzád hasonló selejt helyett.

2022. máj. 31. 20:43
 36/36 anonim ***** válasza:
61%

jajj 36os! Szívemből szóltál!

Hogy lehet valaki ennyire odáig magáért, hogy így lenézze az arab férfiakat?! Mégis mitől gondolja többnek magát? Kérlek #30as kommentelő, meséld már el, hogy miért is vagy jobb mint egy tanult, okos, intelligens, férfiként viselkedő arab pasi?!

2022. máj. 31. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!