Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen számotokra egy első randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számotokra egy első randi?

Figyelt kérdés

Vannak hozzáfűznivalók :D Az egyik hogy inkább a 30as korosztály válaszaira volnék kíváncsi.A másik hogy, ha komoly kapcsolatról volna szó.Tehát nem-nem,nincs kufirc meg sz.pás,meg hasonlók :D A harmadik pedig hogy lehetőleg maradjunk 2 lábbal a földön,és gondolkodjunk úgy,legyünk reálisak.

Én egy belvárosi találkozóra gondolok elsőre,meginni egy kávét,vagy enni egy fagyit,sétálni,közben leülni,beszélgetni végig.De én ennyiben ki is meríteném a dolgot.Hosszban 1, max. 2 óra.Nyilván fontos az első benyomás,így külsőre kihozzák a felek magukból a legjobbat.És belsőre is próbálják a jobbik énjüket mutatni.Bár én már az első másodpercben eltudom dönteni hogy igen,nem,vagy talán.Ha nem,akkor tök mindegy milyen a másik viselkedése.Viszont ha igen,vagy a talán a helytálló,akkor nagyon nem mindegy hogy meg se mukkan a másik,vagy jól elvagyunk.Én az első randin sosem vagy csak nagyon ritka esetben szoktam megcsókolni a nőt.Max. érintésig megyek.A kezét pl. még mielőtt valaki rosszra gondolna :D Szerintem az első randi legyen csak "pofavizit",ahol kiderül hogy lesz-e folytatás,és ha lesz,akkor a köv. randin már belelendülhetnek a felek.Persze azt is csak fokozatosan :) Szerintem épp ezért sem illik túlságosan elhúzni az első randit,mert lehet a másik csak udvariasságból csinálja végig a találkozót normálisan,de nem vagy szimpi neki.Csak nem akar bunkó lenni.

Tudom hogy a fiataloknál ez már egészen máshogy megy,azért is volnék kíváncsi a 30 asokra.

Vagy esetleg én gondolkodom rosszul az első randi milyenségében? Mit vár el egy olyan nő,aki már kinőtt a szórakozásból,kalandokból,és tényleg normális,komoly kapcsolatra vágyik?

2021. aug. 9. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Beszélgetés, de semmi testi kontakt. Mivel első randi, gőzöm sincs ki is az illető. Nem vagyok egyből szerelmes típus, aki szimpatikus, annak van esélye idővel hogy bele szeressek.
2021. aug. 9. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Első randiba nem biztos hogy èrdemes sok időt , pénzt belefektetni - ki tudja lesz e második

Ajandèkot megint csak mellőznèm.

Felesleges önàmítàs elkerülése vègett èrdemes a végén ràkèrdezni, hogy akkor lesz e folytatás.

Mindent leírtal szerintem

2021. aug. 9. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írok! Amiket leírtál, azzal én is egyet értek! Volt már pár randim, nekem eszembe sem jutott, hogy az első randin több is legyen, mint beszélgetés. Szerintem, aki azt állítja, hogy már az első randin volt szex, annak a nagy része hazugság!
2021. aug. 9. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Elmentünk sétálni, fél órásra terveztük.. 1,5 óra lett belőle. Végigdumáltuk az egészet.

Bár ezt megelőzte 1,5 hónapnyi online beszélgetés + randi előtt is ismertük már egymást személyesen is.

30+ vagyunk mind a ketten

2021. aug. 9. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bar nem 30as korosztály vagyok, elnézest kérek de szamomra:

Egy kávé/üccsi/limonádé és ha jó idő van (pl nyári este kora este fele) egy séta.

Ennyi:)

2021. aug. 9. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ és a megerősítést is :)
2021. aug. 9. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kávé/sütemény közben beszélgetés, utána egy kisebb séta megint csak beszélgetéssel. Semmi testi közeledés, vagy célzás a szexre. Időben 1, maximum 2 óra.
2021. aug. 10. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!