Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra egy első randi?
Vannak hozzáfűznivalók :D Az egyik hogy inkább a 30as korosztály válaszaira volnék kíváncsi.A másik hogy, ha komoly kapcsolatról volna szó.Tehát nem-nem,nincs kufirc meg sz.pás,meg hasonlók :D A harmadik pedig hogy lehetőleg maradjunk 2 lábbal a földön,és gondolkodjunk úgy,legyünk reálisak.
Én egy belvárosi találkozóra gondolok elsőre,meginni egy kávét,vagy enni egy fagyit,sétálni,közben leülni,beszélgetni végig.De én ennyiben ki is meríteném a dolgot.Hosszban 1, max. 2 óra.Nyilván fontos az első benyomás,így külsőre kihozzák a felek magukból a legjobbat.És belsőre is próbálják a jobbik énjüket mutatni.Bár én már az első másodpercben eltudom dönteni hogy igen,nem,vagy talán.Ha nem,akkor tök mindegy milyen a másik viselkedése.Viszont ha igen,vagy a talán a helytálló,akkor nagyon nem mindegy hogy meg se mukkan a másik,vagy jól elvagyunk.Én az első randin sosem vagy csak nagyon ritka esetben szoktam megcsókolni a nőt.Max. érintésig megyek.A kezét pl. még mielőtt valaki rosszra gondolna :D Szerintem az első randi legyen csak "pofavizit",ahol kiderül hogy lesz-e folytatás,és ha lesz,akkor a köv. randin már belelendülhetnek a felek.Persze azt is csak fokozatosan :) Szerintem épp ezért sem illik túlságosan elhúzni az első randit,mert lehet a másik csak udvariasságból csinálja végig a találkozót normálisan,de nem vagy szimpi neki.Csak nem akar bunkó lenni.
Tudom hogy a fiataloknál ez már egészen máshogy megy,azért is volnék kíváncsi a 30 asokra.
Vagy esetleg én gondolkodom rosszul az első randi milyenségében? Mit vár el egy olyan nő,aki már kinőtt a szórakozásból,kalandokból,és tényleg normális,komoly kapcsolatra vágyik?
Első randiba nem biztos hogy èrdemes sok időt , pénzt belefektetni - ki tudja lesz e második
Ajandèkot megint csak mellőznèm.
Felesleges önàmítàs elkerülése vègett èrdemes a végén ràkèrdezni, hogy akkor lesz e folytatás.
Mindent leírtal szerintem
Elmentünk sétálni, fél órásra terveztük.. 1,5 óra lett belőle. Végigdumáltuk az egészet.
Bár ezt megelőzte 1,5 hónapnyi online beszélgetés + randi előtt is ismertük már egymást személyesen is.
30+ vagyunk mind a ketten
Bar nem 30as korosztály vagyok, elnézest kérek de szamomra:
Egy kávé/üccsi/limonádé és ha jó idő van (pl nyári este kora este fele) egy séta.
Ennyi:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!