Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Arab szakosként esélyem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab szakosként esélyem lesz arab fiúval komoly párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Idén érettségizek, gondolkodtam hogy arab szakra megyek. Nagyon egzotikus a kultúrájuk. Meg persze tolmácsként jól is kereshetek.

Másrészt tetszenek az arab fiúk. Ha arabul tudok (de maradok keresztény) akkor van esély házasságra arab fiúval, meg hogy a szülei elfogadjanak? Mivel nyilván kevesebb lesz a kultúrális különbség.

A rabszolgának eladnak, stb kommenteket pedig törleni fogom!

2022. máj. 29. 14:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
86%

Azt nem tudom, de feltehetően nem lett volna jelensége a szülei véleményének, mert az arab srácnak már kész tervei voltak.

Úgy volt, hogy miután befejezi az orvosi egyetemet kimegy Dubajba, szóval a húgommal ott éltek volna, ha hozzáment volna feleségül.

2022. máj. 29. 14:27
 12/36 anonim ***** válasza:
82%
*jelentősége
2022. máj. 29. 14:28
 13/36 A kérdező kommentje:
Én Magyarországon élek, olyan férjjelöltet szeretnék akivel itt élnénk és néha mennénk látogatóba.
2022. máj. 29. 14:34
 14/36 anonim ***** válasza:
60%

Nem kapta meg a menedékjogot, ezért megölte finn barátnőjét egy egzotikum.

Fiatalnak hazudják magukat és máris enyhe büntetést kapnak az egzotikumra vágyó német lányokat gyilkoló afgánok

Az afgán migráns megerőszakolta, majd élve elégette finn barátnőjét

Mielőtt homokba dugod a fejed, tájékozódj! Csak néhány cikk címe a közelmúltból. Apád tudja, hogy neked csak arab jó?

2022. máj. 29. 14:35
 15/36 Noren1989 ***** válasza:
89%
Jahogyúgy.
2022. máj. 29. 14:35
 16/36 anonim ***** válasza:
85%

Döntsd el azt is, hogy áttérnél-e az iszlámra, vagy hajlandó lennél-e a gyereket muszlimnak nevelni. Ha liberálisabb vagy, akkor inkább egy olyan arab férfi kellene neked, aki nem gyakorolja az iszlámot.

2022. máj. 29. 14:38
 17/36 anonim ***** válasza:
34%
Hát itt ne éljetek, árulóknak itt semmi keresni valója, ha már arabbal akarsz összejönni, lehet pakolni és távozni! Van itt elég arab már így is, még sokallom is őket.
2022. máj. 29. 14:39
 18/36 anonim ***** válasza:
87%

Igazi arab család nem fog elfogadni soha. Első feleségnek 100%, hogy nem.

Ott van Magyed, a humorista. Magyar barátnői voltak, de a neje arab lány lett, mert...mert.

2022. máj. 29. 14:44
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
16. Egy arab mellett liberáliskodni??? Ez valami vicc?
2022. máj. 29. 15:03
 20/36 anonim ***** válasza:
88%
Én valamennyire tisztában vagyok a muszlim szabályokkal, bár ez sokszor országonként, illetve kultúránkként változó. Míg egy muszlim nő csak muszlimmal házasodhat, egy muszlim férfi házasodhat más ábrahámi vallású nővel, azaz keresztényeknél és zsidóknál szabad a pálya (Bár nem ajánlott). A gyerekek viszont biztos hogy muszlim vallásúaknak kell hogy legyenek. A hidzsáb is erősen kultúra függő, nem minden országban ugyanazok a szabályok. Míg egyes országokban elég ha csak imádkozásnál van a fejükön, más országokban tetőtől talpig be kell öltözni. Ilyen téren Irán és Szaúd Arábia nagyon szigorú, mert Iránban a csador kötelező még a túristáknak is, Szaúd Arábiában a burka kötelező, bár ott már ha jól tudom, nem kötelezik a túristákat. Azt is érdemes tudni, hogy aki komolyan veszi a vallását, nem fog "járni" senkivel. Ugyanis a férfiak a nőkkel kizárólag házasodási indokkal ismerkedhetnek, de azt is szabályok közőtt. A házasság elötti szex meg tilos. A többnejűség meg viszonylag ritkaság, mert a nőnek nem kötelező dolgoznia, ha meg dolgozik, akkor a keresetét nem kötelező leadnia a férjének, viszont a férjnek el kell tudnia tartania a feleségét a gyerekekkel, szóval minnél több feleség, annál nagyobb kiadás neki.
2022. máj. 29. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!