Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Arab szakosként esélyem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab szakosként esélyem lesz arab fiúval komoly párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Idén érettségizek, gondolkodtam hogy arab szakra megyek. Nagyon egzotikus a kultúrájuk. Meg persze tolmácsként jól is kereshetek.

Másrészt tetszenek az arab fiúk. Ha arabul tudok (de maradok keresztény) akkor van esély házasságra arab fiúval, meg hogy a szülei elfogadjanak? Mivel nyilván kevesebb lesz a kultúrális különbség.

A rabszolgának eladnak, stb kommenteket pedig törleni fogom!

2022. máj. 29. 14:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
78%

"Ha arabul tudok (de maradok keresztény) akkor van esély házasságra arab fiúval, meg hogy a szülei elfogadjanak?"

Vannak kereszteny arabok is, amugy.....

37F incel

2022. máj. 29. 15:49
 22/36 anonim ***** válasza:
82%
Én is inkább egy keresztény arabot keresnék a helyedben.
2022. máj. 29. 15:52
 23/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. máj. 29. 15:58
 24/36 anonim ***** válasza:
23%
Azt hiszed minden arab gazdag ,és az is legális az a vagyon a családnál?? Fegyver kereskedők, stricik,ember kereskedők gyerekei jönnek ide tanulni.
2022. máj. 29. 16:49
 25/36 anonim ***** válasza:
32%

kedves 24es, hogy te milyen buta vagy!!😂

Kérdező…nekem arab a párom, én sem a nyelvet nem beszelem sem a kulturajukat nem tartom. Persze van esely hazassagra, de a muszlim arabok a gyerekeiket az ok kulturajuk alapjan akarjak nevelni, ezt vagy elfogadod vagy nem maradtok sokaig egyutt. A szulok…no igen fogos kerdes, nem ok nem fogadnak el. Semmilyen europai lanyt nem fogadnak be a csaladba. Ezzel meg kell tanulnod egyutt elni. De a barati tarsasag nyitott lesz feled. Ezen kivul meg jo par dolog van a kulturajukban amihez alaklmazkodnod kell, meg szerintem ido osszecsiszolodni de nagyon tudjak tisztelni a not es megertem hogy miert tartod oket vonzonak;)

2022. máj. 29. 19:34
 26/36 anonim ***** válasza:
66%

"A rabszolgának eladnak, stb kommenteket pedig törleni fogom!"

Hajrá. Legalább tudatában vagy, ez is valami.

2022. máj. 29. 19:55
 27/36 anonim ***** válasza:
74%

Soha! Esetleg 2. 3. 4. Feleség

Vigyázni kell mert legtobb ferfi máig kénszerházasságban van. Tehát család talál neki valakit és azt kell elvennie. E mögött jelentős érdekek vannak igy nagyon nehéz visszakoznia. Sajnos rasszisták is és arabhoz arab mehet hozzá. Fontos hogy muzulman legyél, de a fehér, áttert muzulmán nő nem egyenértékű az arab törzsgyökeressel.

Muzulmán férfiak fehér nőkkel eljátszogatnak. Élvezik a szabadsagot de előbb utóbb mind hazamegy és beteljesíti a család akaratát

2022. máj. 29. 22:44
 28/36 anonim ***** válasza:
58%

milyen elrendelt hazassagrol beszelsz? igen jo par evvel ezelott volt ilyen, de kepzeld manapsag meg ott is van akarata a nonek es nem apuci valasztottjahoz megy felesegul, sot ha hiszed ha nem dolgoznak is a nok… micsoda dobbenet. Elhiszem hogy sok fura szokasuk van, de ne blamaljuk ennyire oket!

És akkor csak hogy ténylegesen tisztán lássuk a helyzetet. Engedelyezett a tobbejűség, de az arabok 90%-nak 1 felesége van;)

2022. máj. 29. 22:59
 29/36 anonim ***** válasza:
62%
Nem a nyelvtudáson múlik. Nekem arab a barátom, angolul beszélünk egymással + ő egy kicsit beszél már magyarul, mivel tanulja. Én csak egy pár szót tudok arabul, amire megtanított. Eszem ágában sincs áttérni, ezt ő is tudja, és nem zavarja. Mondjuk ő nem is az a vaskalapos muszlim, elég modern felfogású (pl. szex, alkohol fogyasztás, nem imádkozik állandóan, nem jár mecsetbe, stb.).
2022. máj. 30. 19:46
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
25. Akkor miért agresszív a hangzása a nyelvüknek, és hangosabban beszélnek jóval mint más kultúra ? Talán még a török nyelv hasonló az arabhoz.
2022. máj. 31. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!