Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy randin, ahol mind a ketten jól éreztétek magatokat, úgy búcsúzol el, hogy X idő múlva találkoztok, akkor közben néha írnátok a lánynak? Ha nem, és ő rád írna, hogy bizonytalan abban, hogy miért nem írsz, azt hogy fogadnád?
Tőlem két hete így köszöntek el, azzal, hogy 3 hét múlva lesz több ideje és talizni is akkor tudunk majd, addig viszont nagyon sok a dolga. A srác viszont azóta nem nagyon írt, és én nem tudom, hogy azért, mert részéről offos vagyok, vagy azért, mert az X idő után tervez írni, ahogy mondta.
Én sokat őrlődöm emiatt, hogy nem tudom, mi van, és gondoltam, hogy rákèrdezek finoman.
Viszont nem tudom, hogy érdemes-e, nem lenne-e fura, nem tűnne-e teperésnek, nyomulásnak.
Illetve őt sem akarom nyomás alá helyezni azzal, hogy türelmetlen vagyok, amikor ő megmondta, hogy mikor fog ráérni.
(A randi tényleg jó volt, mèly beszélgetések, csók, stb)
Na eddig szerintem a 14 es válasz a legérdekesebb tényleg az érzelmi intelligenciával van itt a probléma meg az, hogy ki akar bujni a felelösség alól de abban biztos itt mindenkinek igaza van, ha érdekled akkor szakakit rád idöt.
Nos az én esetemben mikor ismerkedtünk a mostmár barátnömmel akkor folyamatosan beszélgettünk mindenröl akkor is ha tényleg nem volt idö egymásra mert nekünk ez fontos volt, a kapcsolattartás ..meg minden jó kapcsolat alap kulcsa szerintem a kommunikácoi és a bizalom de ugye vannak az olyan speciális emberek mint akiröl a 14 eske beszél
23L
17. Igen, kétoldali k*rvatitisze volt a nőnek. :D
Sajnálom, hogy így kifogtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!