Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már túl nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már túl nagyon gáz randin?

Figyelt kérdés
Ha igen, mitől vált teljesen gázzá a szitu?

2022. máj. 4. 19:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
24%
2es es ha testvéred, fiú barátod????
2022. jún. 11. 10:59
 32/32 anonim ***** válasza:
14%
Annyira nem gáz és én vagyok benne a gáz. Nekem volt egy évig kapcsolatom egy anyukával akinek kislánya volt. Nekem ez különleges volt...exemen túlléptem a gyerektől csak jót kaptam imádott rajta nem. Szakítás után pár hónappa elhívtam randira egy lányt. Hát nem az én szintem volt,de gondoltam hátha valamivel megfogom. Gondolom nem jöttem be neki,addig csűrte csavarta a kérdéseket,hogy tul sokat beszéltem a gyerekről:( Az indok nem vagyok túl az exemen ezért ennyi volt.
2022. jún. 11. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!