Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már túl nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már túl nagyon gáz randin?

Figyelt kérdés
Ha igen, mitől vált teljesen gázzá a szitu?

2022. máj. 4. 19:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
73%
20-as, már csak azért is, mert ha rögtön meglátod és sarkon fordulsz, az elég nagy bunkóságnak tűnik. Ha nem akarod letudni a tiszteletkört és bevállalósabb vagy még az őszinteséget is meglépheted, végül is már előre eldöntötted, hogy nem jelentene túl sokat a másik. Az illendőség alap mintája a randiknak, ha nem akarunk rögtön felállni és elmenni. Ezt vagy úgy hidalod át, hogy mégis felállsz vagy eleve el sem mész a randira.
2022. máj. 5. 21:05
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
A bunkóság meg szerintem ott kezdődik hogy neten átveri valaki a leendő randipartnerét. Szerintem jogos lenne a sarkonfordulas is, mikor kiderül, hogy letagadott 10 évet, vagy stb
2022. máj. 5. 21:13
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Sokan a túlzott őszinteséget is bunkóságnak vélik. Nyilván annál nagyobb bunkóság nincs, mint amikor valaki hülyének nézi a másikat, hazudik neki, átveri, használja, stb.
2022. máj. 5. 21:19
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Férfi 10 évvel korábbi képet küldött, már kopasz volt és ősz. Ha valami forgalmas helyen találkozunk, rá se jövök, hogy ő az. Ráadásul 10 cm-rel többnek mondta magát, még jó hogy nem magassarkúban voltam. Ahogy megszólalt éreztem hogy ez annyira gáz kívül-belül, hogy sehova nem ülök be vele. Sétáltunk 15 percet és leléptem, ezt is csak azért mert 50 km-t vezetett a randiért ( ha igazat mondott).
2022. máj. 8. 15:36
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez gyakran előfordúl amit a 24 es mond.

Mindkét nemre igaz, hogy a neten mindenki szépít

Cssk azt nemtudom mi értelme, kert a találkozásnál úgyis minden kiderűl.

Persze pár kiló, meg 1-2 centi nem a világ, de sajnos sokszor 10-20 kilókról, és 10-15 centikről van szó, ami azért már lényeges.

A korábbi kép meg megint egy érdekes szitu.

40 éves koráig mindenki jól néz ki, az nem dicsőség.

De 50 főlőtt jól kinézni.

Na az már nem lekváros pite, az biztos.

Az már nem jőn csak úgy alapból. Azért már tenni kell.

2022. máj. 8. 19:20
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem videochateltek randi előtt. És ha nem tetszik akkor randira se kell mennetek.
2022. máj. 8. 19:32
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

26. Csillagom.

"Videóchat."

Szerintem sokan azt sem tudjuk, hogy mi az.

Nem mindenki informatikus ám.

2022. máj. 8. 20:15
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

#27:

Videochathez nem kell informatikusnak lenni. :D

Amennyire az X generáció tagjai és a boomerek is az okostelefonjaikon lógnak állandóan, főleg a Facebookon, semmi energia nincsen benne elindítani a kamera ikont Messengeren. :DD

2022. máj. 8. 20:18
 29/32 anonim ***** válasza:
3%

Rendben. Lecsekkolom.

Szia Meta. Látom te is ott vagy.

Rég láttalak. Néha néha azért fel-fel bukkansz itt-ott.

😀😃😄

2022. máj. 8. 22:04
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Illetve nem ott, hanem itt.

🤭

2022. máj. 8. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!