Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már túl nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már túl nagyon gáz randin?

Figyelt kérdés
Ha igen, mitől vált teljesen gázzá a szitu?

2022. máj. 4. 19:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Tök más volt mint a képen,és nem is volt nagydumás mint írásban.
2022. máj. 4. 19:05
 2/32 anonim ***** válasza:
91%

Kb 100 kg-t tagadott le korábban a neten.

Izzadtsagszagu is volt.

De azert udvariasan elbeszélgettem vele ha már eljott.

És állandoan azt ecsetelte hogy őt kellene meghódítani meg a nőnek tennie érte.

Teljesen gázzá attol vált, hogy mellettünk ment el egy nagyon helyes férfi, akinek láthatóan tetszettem, megakadt rajtam a szeme is, szinte ámult tőlem, aztán láttam azt az értetlen pillanatot rajta, hogy mit ücsörgök én egy padon egy "disznóval"jézus.

2022. máj. 4. 19:11
 3/32 anonim ***** válasza:
99%

A sracot a testvere es annak ket baratja kiserte el a randira. Egy felnott 26 eves emberrol volt szo. Ahogy mentem felejuk, ugy bogdostek a sracot, meg susogtak egymas kozott..

A randi alatt vegig szamomra ismeretlen emberekrol beszelt, tolem kb. semmit sem kerdezed. Miden masodik mondata az volt, hogy "b@szod".

O szeretett volna egy masodik talit, en viszont nem.

Amikor rakerdeztem, hogy mi a francert beszelt nekem a kereszt testvererol cirka harom oran keresztul, akkor az volt a valasza, hogy hat o olyan emberekrol meselt, akik szamara fontosak. Ez meg el is ment volna mondjuk a tizedik talalkan, de az elson?

Ugy az egesz "csomagolas" ment a kukaba, mert egy csomo szamomra nem szimpatikus dolgot produkalt.

2022. máj. 4. 19:12
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
*De legalább ismerős előtt nem égtem be hogy kikkel állok szóba.
2022. máj. 4. 19:13
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Online ismerkedtünk meg, a beszélgetések eleve nyögvenyelősek voltak hamar abbamaradt. Majd újra keresett a pasi, újra elhalt es ez így ment még egy ideig majd elhívott. Gondoltam miért ne, hátha élőben más lesz. Eleve 5 évet letagadott az életkorából, szóval utólag derült ki, hogy 14 év van köztünk, bár én eleve nem úgy mentem oda h "na veled kapcsolatot akarok", nem voltak elvárásaim és nem is a korkülönbség miatt volt gáz, szóval ez volt a legkevesebb.

Igazából udvarias volt, kedves, 1 órát szenvedtünk mert nem igazán tudtunk beszélgetni. Pedig amúgy t ök hasonló filmelet szeretünk, tök sok dologban egyezett a véleményünk mégis nyögvenyelős volt, nem ment.

Majd felvetette hogy menjünk-e, én nagyban helyeseltem sőt még egyet füllentettem is (félig igaz volt), hogy hamarabb le tudjak lépni.

Szerintem vagy nem jöttem be neki előben (van ilyen) vagy csak szimplán nem illünk össze emberileg.

Lehet ha más körülmények közt találkozunk, sokkal jobban tudtunk volna beszélgetni. Udvariasan elköszöntünk és nem beszéltünk soha többé.

Nem volt ANNYIRA gáz, de azért sok volt a kínos csönd, amikor azért isztok mind a ketten az üdítőből hogy ne kelljen beszélni stb. De ha ennél rosszabb nem lesz, egy szót sem szólhatok.

2022. máj. 4. 19:13
 6/32 anonim ***** válasza:
70%

Nálam a csaj szinte végig kussolt és nekem kellett végig a randin beszélni, kérdezni.Persze nem túl feltűnően, hogy ő is szóhoz jusson.Még különböző érdekes témákról és a családjáról is kérdeztem!

A hazaúton végig azon járt az eszem "Az ilyenek miért járnak emberek közé? Főleg randizni!".

Szeretett volna még találkozni, de rövidre zártam a "nincs köztünk kémia" mondattal!

(egyébként nem vagyok pofázós, csak mondom!😀 még mielőtt valaki azt hinné, hogy miattam nem tudott beszélni)

2022. máj. 4. 20:00
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy csodás randin voltam, első látásra "szerelem", mintha 20 éve ismertük volna egymást, sokat nevettünk, sztorizgattunk, kiderült hogy nagyon sok a közös bennünk, gondoltam megtaláltam életem párját, hazavitt kocsival, a kocsiban csókolóztunk, majd elővette a péniszét hogy elégítsem ki. Mikor nemet mondtam azt mondta, hogy mindjárt beleveri a fejemet a műszerfalba. Szerencsére hagyott kiszállni, de még hetekig zaklatott utána.
2022. máj. 4. 20:08
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
7-es úristen az azért nagyon para. Mázlid hogy kiengedett a kocsiból.
2022. máj. 4. 21:29
 9/32 A kérdező kommentje:
Azta, 7-es, ez tényleg durva. Sajnos van, hogy nagyon félreismerünk embereket:(
2022. máj. 4. 21:42
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

úristen a 7-es nagyon durva..én ezért vagyok mindig óvatos, még akkor is ha minden "tökéletes"

bár tinikoromban egy srác elhívott a városba patakpartra randizni aztán letámadott ott járókelők előtt egy undorító tapis csókkal, azt hittem lepofozom. azóta nem történt gáz dolog.

2022. máj. 4. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!