Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már túl nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már túl nagyon gáz randin?

Figyelt kérdés
Ha igen, mitől vált teljesen gázzá a szitu?

2022. máj. 4. 19:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

40-es nő 20-as éveiben készült képpel társkeresőn. Találkozáskor nem ismertem meg. 60-as vagy hetvenes lehetett. Azért elmentünk cukrázdába.ű

Intelligens kedves nő olt, de miért csinálhatta? Nálam legalább 20 évvel több volt.

Szintén40-es nő, anyukájával jött. Velük is eljópofiztam. Meghívtam kávéra sütire.

2022. máj. 4. 23:25
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán szoktam randizni. Általában kapcsolat/eksön a vége.
2022. máj. 4. 23:26
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Letem első randija:már rég beszélgettünk a sráccal amikor elhívott végre talizni. Megláttam es nem hittem a szememnek, azt mondta sokkal magasabb nálam (erre épp volt akkora mint én), kis henger alakú testével próbált lenyűgözni. Mondom oké a külső nem minden, barátok még lehetünk, de szemelyisegileg is nulla volt. Kavézóba mentünk, én hívtam meg, utána pedig viccből megkérte a kezem...nagyon kínos volt. Anyukám jött értem kocsival, így amikor az elköszönesnél le akart smárolni, gyorsan elrántottam a fejem, megöltem és bepattantam a kocsiba.
2022. máj. 4. 23:51
 14/32 anonim ***** válasza:
96%
Annál gázabb nincs, mint amikor előre tudod hogy nem ő lesz az, mégis lenyomod vele illendőségből. Utálom a randikat! Inkább alakuljon ki spontán módon.
2022. máj. 5. 00:37
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

13# "megöltem és bepattantam a kocsiba"

Kemény vagy! És azóta szabadlábon vagy? 🤣🤣

2022. máj. 5. 00:40
 16/32 anonim ***** válasza:
89%
randi = a legnagyobb hazugságoktól a legkisebb őszinteség felé
2022. máj. 5. 00:45
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
A srác az exerol beszélt egész randi alatt, fel se tűnt neki. S azt ecsetelte hogy mennyire jó volt vele és hogy nem tudja ha talál meg egy olyan lányt.
2022. máj. 5. 05:52
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
15# ugyan szabadon, de azóta is menekülök:(
2022. máj. 5. 07:48
 19/32 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos a csaj annyira negativ volt, hogy rossz volt hallgatnom. Szo szerint 2 napig nem tertem magamhoz a randi utan. Elmeselte, hogy az exei hogy alaztak, a szulok nyomorat, milyen elmebetegek zaklattak, szexualis megprobaltatasait stb. en meg leblokkoltam es csak szenvedtem. Alig vartam, hogy vege legyen. Tragikus volt es nagyon lehozott az eletrol.

29/f

2022. máj. 5. 20:41
 20/32 anonim ***** válasza:
94%

Többször úgy jártam ahogyan a 14 es írja.

Férfiként, volt, hogy az első pillabatban láttam, hogy nem jőn be, de azért illendőségből meg kellett inni egy üdítőt, vagy kávét.

Ennél kínosabb nincs. Ezért inkább én sem találkozgatom már a netről.

2022. máj. 5. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!