Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugy dontottem goldigger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy dontottem goldigger leszek 40 evesen ket gyerekkel elvaltan, jo terv?

Figyelt kérdés

1. Lefogyok

2. Megcsinaltatom orrom, cicim

3. Kicsinositom magam

4. Elmegyek titkarnonek oda ahol egy ven 60 eves a tulaj vagy vezerigazgato, mert az mar 20 eves lanyt nem kap

5.osszemelegedek vele

6.fizettetek vele mindent, inditok egy vallalkozast a penzebol

7.kozbe csalom 28-35 eves milf manias pasikkal

8. 55 evesen otthagyom es elmegyek goldigger nyugdijba

2022. ápr. 30. 18:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Te is egy troll pasi vagy...
2022. ápr. 30. 21:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Vannak 60-as pasik, akiknek bejön egy szilikon cicis, pisze orrú fiú.😀
2022. máj. 1. 11:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Tisztán az anyagi oldalát érzelmek nélkül el tudom fogadni, az a kérdés hogy Te tudod e tartani magad a tervedhez hosszútávon? Ahogy lecseréli a nyugdíjas korú titkárnőjét a kiszemelt , úgy téged is le tud cserélni menet közben pár éven belül egy még fiatalabbra. Vagy szülj neki egy gyereket hamar, vagy az idős főnök fiára kell rámozdulnod. Nem szép amit írok tudom. Le lehet pontozni. De ennyi erővel ha szépen rendbe rakod magad akkor akár a kiszemelt öregúr helyett több fiatalabb férfival is kitartathatod magad. A kérdés mit vállalsz be. Így is úgy is a lelked bánja meg.
2022. máj. 2. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!