Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugy dontottem goldigger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy dontottem goldigger leszek 40 evesen ket gyerekkel elvaltan, jo terv?

Figyelt kérdés

1. Lefogyok

2. Megcsinaltatom orrom, cicim

3. Kicsinositom magam

4. Elmegyek titkarnonek oda ahol egy ven 60 eves a tulaj vagy vezerigazgato, mert az mar 20 eves lanyt nem kap

5.osszemelegedek vele

6.fizettetek vele mindent, inditok egy vallalkozast a penzebol

7.kozbe csalom 28-35 eves milf manias pasikkal

8. 55 evesen otthagyom es elmegyek goldigger nyugdijba

2022. ápr. 30. 18:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most ìgy 40 èvesen nem lenne gusztusom egy 60 èveshez, hiába tartja jól magát. Apám 62 èves...
2022. ápr. 30. 18:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Az enyem is. Arra gondoltam az ázsiai pasik fiatalabbnak neznek ki plusz tuti nem hasonlit apamra.
2022. ápr. 30. 18:39
 13/23 anonim ***** válasza:

40es nekem sem jön be kapcsolatra, sem szexre kifejezetten, de érdekből esetleg.

Egyébként harmincas pasik is vannak, akik pénzelnék a barátnőjüket, egypárral simán randiznék kapcsolatra, de valahogy zsigerileg taszít a gondolat, hogy mástól kapjak pénzt a társaságomért és vásárolgasson nekem. A gyerek meg a gondok öregítenek:) Felelősség nélkül igazi a fiatalság érzése, amikor csak magadról kell gondoskodnod és döntéseid nem befolyásolnak nagyon másokat.

2022. ápr. 30. 18:41
 14/23 anonim ***** válasza:

A híred becsuleted lesz a gáz ha elveszited es mindenki pr.stikent fog rolad a hátad mogott dumálni aztán a gyerekeknek is a suliban a padtársa.

Kb ilyesmi bajaid lehetnek belole.

2022. ápr. 30. 18:43
 15/23 anonim ***** válasza:

Ázsiai pasik törpèk ès 10 cm-es pöcsük van, ezeknèl mèg a nègerek is jobbak :D

70 felettit keress inkább ha a pènz èrdekel, max. szopni kell nèha, dugni már úgy sem tudnak.

2022. ápr. 30. 18:46
 16/23 A kérdező kommentje:

1. Eloszor is nem par hacukarol taskarol van jtt szo, hanem tobb millios business. Az alatt nem eri meg. Erre egy 300 nettod atlagfizetes keves egy nonek.

2. Mifele rossz hir? Hisz 15 evig a baratnoje vagyok. Mindenki azt hiszi szeretem. Meg o is. Na meg nem a média elott zajlik, hogy ismerne mindenki minket? Rokonoknak nem lesz bemutatva, veluk amugy se programozok egy evnel tobbet.

2022. ápr. 30. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé szánalmas vagy. Ha lenne némi tudásod (pl. tényleg lenne egyetemed) és némi kreativitásod, kicsit hozzátanulnál, simán tudnál sok pénzt keresni munkával. De akinek a munka büdös, az maga is büdös lehet. :D Értelmes férfit biztos nem találnál. Mondjuk titkárnői álláshoz talán érettségi sem kell. Látom, mérnöknek már nehezebb lenne elmenni valami céghez, ahol sok a férfi. :D
2022. ápr. 30. 18:52
 18/23 anonim ***** válasza:
A gyerekeidnek magyarázd majd el, honnan van a pénz. Ők is büszkék lesznek rá, ha szóba kerül, mivel foglalkozik az anyjuk.
2022. ápr. 30. 18:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Troll vagy, hiába ìrtam le a #15-ös válaszomat :D
2022. ápr. 30. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Sajnos észt nem tudnak neked plasztikázni..
2022. ápr. 30. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!