Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy pénzes öreg pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy pénzes öreg pasi összejön egy golddiggerrel, miért csak a nőt szólják le?

Figyelt kérdés
Tudjátok, amikor van egy öreg, sörhasú, kopaszodú, ronda, de gazdag férfi, és összejön egy fiatal nővel, aki egyértelműen a pénz miatt van vele. Ilyenkor az emberek általában a nőt szidják, de arról elfeledkeznek, hogy a férfi sem éppen hősszerelmesként jött össze a felfújt mellű golddigger csajjal. Például ott volt ez az Andy Vajna- Vajna Timi dolog. Nem azt mondom, hogy követendő a példájuk, de nyilvánvaló, hogy egyik sem verte át a másikat. Szerintem egy ilyen nő csak akkor elítélendő, ha átveri a férfit, aki tényleg szerelemből nősülne. De ne mondjátok már, hogy a 60 éves nagypapa őszintén elhiszi, hogy a 20 éves lány a belső értékei miatt van vele. Ilyenkor kötnek egy üzletet, még ha ezt nem is mondják ki nyíltan, de mindketten tisztában vannak vele, miről van szó, ki mit ad a kapcsolatba. Mégis csak a nőt szokták p*csának nevezni. A férfiakra miért nem mondják, hogy felszínes?

2022. márc. 12. 23:53
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Van egyébként olyan ismerősöm is, aki fiatal nőként hozzáment egy nála jóval idősebb, magyar viszonylatban pénzesnek számító férfihoz. Nagyon kedvesen, tisztelettel beszélnek egymással, oda-vissza, és soha nem hallottam, hogy egy rossz szót mondtak volna egymásról, de nyilvánvaló, miről van szó, a nő a szépségét, a férfi a pénzét viszi a kapcsolatba, és ennyi. Együtt élnek már egy csomó ideje, már a nő, aki 20 évesen házasodott is elmúlt 40 (nem úgy néz ki), a pasi már nem is tudom, hány éves, 70 elmúlt már szerintem, jól megvannak együtt (amennyire kívülről látszik), de teljesen egyértelmű a dolog, a nő soha az életben nem mondta azt nekünk, hogy jaj, ő mennyire szerelmes. Persze, azt sem mondta, hogy "csak a pénzért mentem hozzá", de teljesen tárgyilagosan beszélnek a kapcsolatukról, a férfi is, a nő is, nem játsszák az ismerősök előtt sem, hogy ez egy románc. Olyat persze tudok, aki a nőt elítéli (én sem élnék így), de olyat nem, aki a férfit ítélné el. Róla persze mindig ilyeneket mondanak, hogy de ügyes volt, tudja, hogy kell élni meg a többi.
2022. márc. 13. 00:00
 2/30 anonim ***** válasza:
pénzzel megkaphat bárkit.
2022. márc. 13. 00:10
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Én nem szoktam leszólni senkit, de sokkal szánalmasabbnak tartom az öreg, pénzes pasikat ebben a szituációban. Egy huszonéves furskának még változhat az értékrendje, de egy 50-es pasinak ez már csak egy végső kapálózás.
2022. márc. 13. 00:11
 4/30 A kérdező kommentje:

2-es, te mire válaszolsz?

3-asnak köszönöm a választ.

2022. márc. 13. 00:15
 5/30 anonim ***** válasza:
53%

"Nagyon kedvesen, tisztelettel beszélnek egymással, oda-vissza, és soha nem hallottam, hogy egy rossz szót mondtak volna egymásról, de nyilvánvaló, miről van szó, a nő a szépségét, a férfi a pénzét viszi a kapcsolatba, és ennyi"

Vagyis ez a fajta kapcsolat jobban funkcional, mint a "hagyomanyos". Bar inkabb az a hagyomanyos, amit te irtal. Nem keseritik meg egymas eletet.

37F incel

2022. márc. 13. 00:22
 6/30 A kérdező kommentje:
Oké, de ez hogy jön ide? Én most azt kérdezem, miért a nőt szidják ilyenkor.
2022. márc. 13. 00:39
 7/30 anonim ***** válasza:
43%

Miért kellene leszidni a vén kujont? Kedves egészségére.

Mi a nagyobb királyság: vén papiként fiatal feszes kis púzót lefetyelni vagy fiatal csajként szőrös szottyadt zacsin csámcsogni?

Na ugye.

2022. márc. 13. 01:09
 8/30 A kérdező kommentje:

1., Neked mi a jó abban, hogy másnak mi a jó? Mi közöd hozzá? Magyarul a férfiak irigyek a pasira, ennyi. Semmi előnyöd belőle.

2., Vártam már ezt a lekezelő dumát, még jó hogy nem az "amelyik kulcs minden lakatot nyit" szöveget hoztad, még a végén nem kimaard, hogy a nőket tárgyakhoz hasonlítsuk.

3., "Miért kellene leszidni a vén kujont?"

Mégis miért? Talán mert pont ugyanannyira felszínes, mint a nő?

2022. márc. 13. 01:29
 9/30 anonim ***** válasza:
39%

8 sosem értettem ezt a "felszínes" dolgot, jelentsen bármit.

60 évesen pont lesz*rnám, sőőőt, büszkén vállalnám, hogy felszínes vagyok, miközben a hervadt lankadt pötsömet fényesre cidázza valami 18 éves suna. Felszínesnek lenni a legjobb dolog az életben.

2022. márc. 13. 01:37
 10/30 anonim ***** válasza:
41%

Mert a férfiak gusztustalanok. Ahogy olvasod, szopni gusztustalanabb, mint nyalni. Ezért használják a szopást, szopásra való felszólítást valami lealacsonyító dologként. Az is. Ezt a férfiak tudják a legjobban. Szeretik, ha szopják őket, de tudják, hogy a szopás undorító. A nők meg térdre ereszkednek és szopogatják az undorító testrészüket.

Hát ezért.

2022. márc. 13. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!