Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy pénzes öreg pasi összejön egy golddiggerrel, miért csak a nőt szólják le?
2-es, te mire válaszolsz?
3-asnak köszönöm a választ.
"Nagyon kedvesen, tisztelettel beszélnek egymással, oda-vissza, és soha nem hallottam, hogy egy rossz szót mondtak volna egymásról, de nyilvánvaló, miről van szó, a nő a szépségét, a férfi a pénzét viszi a kapcsolatba, és ennyi"
Vagyis ez a fajta kapcsolat jobban funkcional, mint a "hagyomanyos". Bar inkabb az a hagyomanyos, amit te irtal. Nem keseritik meg egymas eletet.
37F incel
Miért kellene leszidni a vén kujont? Kedves egészségére.
Mi a nagyobb királyság: vén papiként fiatal feszes kis púzót lefetyelni vagy fiatal csajként szőrös szottyadt zacsin csámcsogni?
Na ugye.
1., Neked mi a jó abban, hogy másnak mi a jó? Mi közöd hozzá? Magyarul a férfiak irigyek a pasira, ennyi. Semmi előnyöd belőle.
2., Vártam már ezt a lekezelő dumát, még jó hogy nem az "amelyik kulcs minden lakatot nyit" szöveget hoztad, még a végén nem kimaard, hogy a nőket tárgyakhoz hasonlítsuk.
3., "Miért kellene leszidni a vén kujont?"
Mégis miért? Talán mert pont ugyanannyira felszínes, mint a nő?
8 sosem értettem ezt a "felszínes" dolgot, jelentsen bármit.
60 évesen pont lesz*rnám, sőőőt, büszkén vállalnám, hogy felszínes vagyok, miközben a hervadt lankadt pötsömet fényesre cidázza valami 18 éves suna. Felszínesnek lenni a legjobb dolog az életben.
Mert a férfiak gusztustalanok. Ahogy olvasod, szopni gusztustalanabb, mint nyalni. Ezért használják a szopást, szopásra való felszólítást valami lealacsonyító dologként. Az is. Ezt a férfiak tudják a legjobban. Szeretik, ha szopják őket, de tudják, hogy a szopás undorító. A nők meg térdre ereszkednek és szopogatják az undorító testrészüket.
Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!