Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy pénzes öreg pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy pénzes öreg pasi összejön egy golddiggerrel, miért csak a nőt szólják le?

Figyelt kérdés
Tudjátok, amikor van egy öreg, sörhasú, kopaszodú, ronda, de gazdag férfi, és összejön egy fiatal nővel, aki egyértelműen a pénz miatt van vele. Ilyenkor az emberek általában a nőt szidják, de arról elfeledkeznek, hogy a férfi sem éppen hősszerelmesként jött össze a felfújt mellű golddigger csajjal. Például ott volt ez az Andy Vajna- Vajna Timi dolog. Nem azt mondom, hogy követendő a példájuk, de nyilvánvaló, hogy egyik sem verte át a másikat. Szerintem egy ilyen nő csak akkor elítélendő, ha átveri a férfit, aki tényleg szerelemből nősülne. De ne mondjátok már, hogy a 60 éves nagypapa őszintén elhiszi, hogy a 20 éves lány a belső értékei miatt van vele. Ilyenkor kötnek egy üzletet, még ha ezt nem is mondják ki nyíltan, de mindketten tisztában vannak vele, miről van szó, ki mit ad a kapcsolatba. Mégis csak a nőt szokták p*csának nevezni. A férfiakra miért nem mondják, hogy felszínes?

2022. márc. 12. 23:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Azert, mert a penz potolhato, de az ido nem :)

Es a csaj az idejet invesztalja ebbe a dologba, meghozza a legjobb korszakat :)

37F incel

2022. márc. 17. 06:07
 22/30 anonim ***** válasza:

Aki megszólja az öreget, az arra így reagál:

[link]

2022. márc. 17. 13:18
 23/30 anonim ***** válasza:

#17 Akkor tényleg leírom az én válasz-verziómat. Szerintem nem feltétlenül szidják többen vagy jobban az asszonykár, vagy ha mégis, akkor a "fiatal test optimális kihasználása" miatt, ami emlékeztet valamire, és élből nem szeretjük a dolgot, főleg mert azt gondoljuk, könnyen dobja oda magát, és amúgy de jó neki a facebookja alapján... A fószer se semmi, hogy húsboltot csinál a kérdésből, de azon szinte senki nem ütközik meg, hogy a normális kapcsolatra képtelenek amit csak tudnak, p!nára költenek. Ki így, ki úgy. Akit a f#$?ánál fogva vezetnek, az a legalacsonyabb presztizsű. Alja kuplerájba jutásért trógeroló szintén, főleg amikor nagy pofával mesélgeti a szerencsétlen. Kicsit nívósabb lebujokba járogató jólszituáltat már lehet, hogy csend övezi, az emberkereskedőnek meg már a lelkébe se látsz bele, úgy elhúzott tőled (más kérdés, mennyire jó irányba úgy egyébként)

Érted, a nő esetében nem nagy bonyodalom belőni a szükséges képességeket.

2022. márc. 18. 06:12
 24/30 A kérdező kommentje:

20-as, már nem tudom, rég léptem be. :)

De szerintem arra, hogy mégis miért lenne ez hihetőbb a pasival kapcsolatban.

2022. ápr. 8. 17:51
 25/30 A kérdező kommentje:

Sokan azóta sem a kérdésre válaszolnak, csak alátámasztják azt a kettős mércét, amire rá akartam világítani, és már maga az indoklásuk is épp az. amire rákérdezek.

Például ez:

"Azert, mert a penz potolhato, de az ido nem :)"

Ez megint olyan, hogy nem ez volt a kérdés, nem az volt a kérdés, hogy te melyiknek a helyében lennél szívesebben, vagy hogy jön ki előnyösebben a dolog. Hanem hogy mindkettő felszínes, de csak a nőt nevezik annak.

Utolsó a kérdésre válaszolt, azt köszönöm.

2022. ápr. 8. 17:54
 26/30 anonim ***** válasza:

Rengeteg nő felszínesnek vagy betegesnek tart egy ilyen férfit. Lehet, hogy Magyarországon kevésbé, de nyugaton, feministább helyeken egy nő egy ilyen kapcsolatot "ew"-vel reagál le, és nem a csaj miatt. Sokan konkrétan azt mondanák, hogy pénzért nem lehet megvenni a beleegyezést, ergo egy ilyen férfi lényegében egy nemierőszakoló. Rengetegen eleve ferde szemmel néznek a korkülömbségre, kontextustól függetlenül.

Nagon attól függ a dolog, hogy hol hozod fel a témát. Szerintem valamilyen szinten mindenki a maga nemével elfogadóbb egy fokkal.

2022. ápr. 9. 20:59
 27/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, köszi.
2022. ápr. 9. 22:01
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha egy kutya feleszik a földről egy szart, mindenki a kutya ízlésén akad ki, nem a szar gusztustalanságán. Pont ugyanígy van ez a kérdésben megfogalmazott esetekkel is.
2022. máj. 27. 19:47
 29/30 A kérdező kommentje:
Hát ez elég alja válasz volt. Ráadásul a metafora nem is állja meg a helyét.
2022. jún. 28. 11:31
 30/30 anonim ***** válasza:

29: Talán kicsit obszcén voltam, de az analógia akkor is helytálló.

Az teljesen természetes, hogy egy öreg férfi is szereti a fiatal, gusztusos (?) nőket, ezért abban semmi különös nincs, hogy próbálkozik náluk, ha már mással nem, hát a pénzével. De egy fiatal nő még választhat, hogy egy korának megfelelő, lehetőleg számára vonzó férfit válasszon, aki mellett esetleg anyagilag kicsit nehezebb lesz a dolga, és nem számíthat pár éven belül nagy örökségre, vagy az undorával és mások megvetésével dacolva egy vén pénzeszsák kikötőjében dobja le a horgonyt. Az öregember az egyetlen utat választja, ami számára elérhető a nők felé, a golddigger döntést hozott, és ez a döntése teszi őt undorítóvá.

2022. jún. 28. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!