Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy dontottem goldigger leszek 40 evesen ket gyerekkel elvaltan, jo terv?
1. Lefogyok
2. Megcsinaltatom orrom, cicim
3. Kicsinositom magam
4. Elmegyek titkarnonek oda ahol egy ven 60 eves a tulaj vagy vezerigazgato, mert az mar 20 eves lanyt nem kap
5.osszemelegedek vele
6.fizettetek vele mindent, inditok egy vallalkozast a penzebol
7.kozbe csalom 28-35 eves milf manias pasikkal
8. 55 evesen otthagyom es elmegyek goldigger nyugdijba
Ha indítasz egy válllalkozást, pár év után ott hagyhatod. Nem kell 55 éves korodik várni.
Elég jó terv. Hajrá.
Kamu kérdés, de ha valaki évtizedeken keresztül kövér, akkor ott nem csak a melleit kell megcsináltatnia, hanem a hasát is. Meg amúgy elég sok ember képtelen a fogyásra, mert nem bírják megállni, hogy ne zabáljanak össze mindenféle szart.
De legalább nem a szokásos egyszerű melós, bombanős, x nettó elég-e y-hoz jellegű kérdést láttunk végre. Szóval grat az újításhoz.
Én is elgondolkozok ezen néha 30 évesen. Aztán elvetem az ötletet minden egyes alkalommal, néha odáig jutok, hogy megnézem puncson a férfiakat, és nem megy. Egyszerűen nézem őket és nem megy. Pedig én igazán jól nézek ki, pláne "a koromhoz képest", tehát megúsznám a diétát, felvarrásokat meg mittudomén, nincs narancsbőr a fenekemen(talán csak picurka látszik, ha befeszítem), hatvan kiló alatt vagyok, hosszú haj, nőies csinos ruhák, szép smink-természetes hatás és nem kisgyerekem van..de nem tudom rávenni magam.
Nézz körül puncson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!