Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugy dontottem goldigger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy dontottem goldigger leszek 40 evesen ket gyerekkel elvaltan, jo terv?

Figyelt kérdés

1. Lefogyok

2. Megcsinaltatom orrom, cicim

3. Kicsinositom magam

4. Elmegyek titkarnonek oda ahol egy ven 60 eves a tulaj vagy vezerigazgato, mert az mar 20 eves lanyt nem kap

5.osszemelegedek vele

6.fizettetek vele mindent, inditok egy vallalkozast a penzebol

7.kozbe csalom 28-35 eves milf manias pasikkal

8. 55 evesen otthagyom es elmegyek goldigger nyugdijba

2022. ápr. 30. 18:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Kár, hogy férfi vagy! Így biztosan nem fog összejönni.
2022. ápr. 30. 18:10
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Rendben incelke.
2022. ápr. 30. 18:10
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Gyerek miatt nem fog menni. Amúgy jó terv lenne. Persze szép arc alapkövetelmény, de azt nem írtad, hogy ronda lennél így tényként kezeljük, hogy szép vagy. Dobd be a gyerekeket állami gondozásba és akkor visszatérhetsz a tervedhez.
2022. ápr. 30. 18:11
 4/23 A kérdező kommentje:
Mar tinik, 40 eves vagyok nem 30 kisgyerekekkel.
2022. ápr. 30. 18:12
 5/23 A kérdező kommentje:
Plasztikaval barki szep
2022. ápr. 30. 18:13
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha indítasz egy válllalkozást, pár év után ott hagyhatod. Nem kell 55 éves korodik várni.

Elég jó terv. Hajrá.

2022. ápr. 30. 18:13
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként elég nehéz lesz. Bár ha bevállalod a 60 éves vezérigazgatót, szerintem lenne rá igény, köztük is van, aki titokban a férfiakat szereti.
2022. ápr. 30. 18:15
 8/23 anonim ***** válasza:
37%

Kamu kérdés, de ha valaki évtizedeken keresztül kövér, akkor ott nem csak a melleit kell megcsináltatnia, hanem a hasát is. Meg amúgy elég sok ember képtelen a fogyásra, mert nem bírják megállni, hogy ne zabáljanak össze mindenféle szart.

De legalább nem a szokásos egyszerű melós, bombanős, x nettó elég-e y-hoz jellegű kérdést láttunk végre. Szóval grat az újításhoz.

2022. ápr. 30. 18:16
 9/23 anonim ***** válasza:
50%

Én is elgondolkozok ezen néha 30 évesen. Aztán elvetem az ötletet minden egyes alkalommal, néha odáig jutok, hogy megnézem puncson a férfiakat, és nem megy. Egyszerűen nézem őket és nem megy. Pedig én igazán jól nézek ki, pláne "a koromhoz képest", tehát megúsznám a diétát, felvarrásokat meg mittudomén, nincs narancsbőr a fenekemen(talán csak picurka látszik, ha befeszítem), hatvan kiló alatt vagyok, hosszú haj, nőies csinos ruhák, szép smink-természetes hatás és nem kisgyerekem van..de nem tudom rávenni magam.

Nézz körül puncson.

2022. ápr. 30. 18:28
 10/23 A kérdező kommentje:
Utolso, 28-30 evesen meg szinte fiatal kis egyetemista ak ereztem magam. Udvarolt par 40es, de ugye ott mar rancos bor meg minden taszitott. Viszont 40 evesen ket gyerek mellett megertem, hozzaszoktam a latvanyhoz is. Mar nem zavarnak az oregedes jelei. Igaz a jobban kinezo igenyes 60asra gondolok nem a porkoltszaftos papákra. Egy vezerigazgato tobbnyire kenytelen feloltozni oltonybe, megborotvalkozni, ugy mar elviselheto.
2022. ápr. 30. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!