Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magyarországon a nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon a nőknek miért nyugati igényeik vannak?

Figyelt kérdés

Elvárják hogy független legyek, lakással, házzal.

Elvárják hogy legyen autóm (de nem ám akármilyen hanem normális, fiatal), hogy vigyem őket nyaralni, állandóan járjunk étterembe, wellnessezni.

Nyugati, jóléti fizetésből megvalósítható dolgokra vágynak, miközben Magyarországon élünk, ami egy csóró fél balkáni ország.

Itt sokak fizetése arra se elég hogy az anyukájuktól el tudjanak költözni.

TEljesen el vannak varázsolva a magyar nők, miért vannak nyugati igényeik?

2022. ápr. 30. 10:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

21

Detto!

Én szeretek utazni, wellneselni, menni, nyaralni, szeretek szép házban lakni...Egy anyagilag sikertelen férfi mellett, egyszerűen nem érzem komfortosan magamat! Valamint, szeretnék gyereket is, így párválasztáskor, számomra fontos szempont a férfi anyagi helyzete is. (Persze sok egyéb más mellett)

Sosem volt nehéz ilyen férfit talanom magam mellé! Te vagy kevés! Neked kéne változtatni, jobban keresni.

2022. ápr. 30. 22:33
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

Mi számít jó keresetnek? Nettó 500 zéró kedvezménnyel megüti a szintedet? (Nekem e körül van, +\- pár 10k) Tudod nem lehet mindenki vállalkozó :D

Te mit tudsz nyújtani anyagilag? Vagy elvárod, hogy mindent a férfi álljon? Mi számít neked szép háznak? Az 50 milliótól kezdődők? (Enyémre 30m volt mondva tavaly májusban, de néhány milliót rá kellene költenem)

Örülök neki, hogy mindig sikerül jó egzisztenciával rendelkező férfit találnod, de ha te nem tudsz hasonlót felmutatni, akkor ne kevesezz le másokat, mert csak a férfi emel maga mellé, egyedül közel nem lenne ilyen jó helyzeted.

Nem akarok beléd állni, csak kíváncsi vagyok, bár itt kb. azt ír mindenki, amit akar.

2022. máj. 1. 09:51
 23/26 anonim ***** válasza:
56%
22, még annyit, hogy közép-magyarországi kisvárosban lakom.
2022. máj. 1. 09:56
 24/26 anonim ***** válasza:
88%

22

Nem keresek túl jól, átlagos a fizetésem !( Netto 500 körül) Van sajat lakásom, autóm! 28 vagyok! A magam részét szívesen kifizetem a wellneselésből stb.ből, ha a párom kérné. (még sosem kérte senki) de másét nem fogom! Ház: Szeretnék gyereket, (olyannal eleve nem állol le, aki nem szeretne, mert nem pocsékolom az időmet).. de nem minden áron szeretnék! Én töröm meg a karrieremet, én vetem vissza a munkahelyi előmenetelemet két évvel, gyerekenként!!!, én szülök, az én testem változik meg, nekem kell majd 5x annyit sportolni, hogy visszafogyjak, én fogok éjszakázni a baba mellett, én magyarazkodom majd a munkáltatómnak, hogy miért megyek GYÁP.ra, ha beteg a gyerek, és még a házra is én rakjam össze a pénzt??? Akkor a pasi a f*szán kívül mit rak bele a kapcsolatba?

2022. máj. 1. 10:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzés: Az eddigi párkapcsolataimban, soha nem azért kellett ejtenem a pasit, mert az anyagi elvarásaimnak nem tudott volna megfelelni! Az a része mimdig rendben volt. Belső értékek terén voltak gondok, vagy a hasonló értékrend hiánya okozott problémát!
2022. máj. 1. 10:33
 26/26 anonim ***** válasza:
66%
Értem. Így érthető teljes mértékben az elvárásod. Az az érthetetlen, amikor a 200 ezer forintot kereső, szüleivel élő nőnek vannak ugyanilyen elvárásai.
2022. máj. 1. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!