Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a nőknek miért nyugati igényeik vannak?
Elvárják hogy független legyek, lakással, házzal.
Elvárják hogy legyen autóm (de nem ám akármilyen hanem normális, fiatal), hogy vigyem őket nyaralni, állandóan járjunk étterembe, wellnessezni.
Nyugati, jóléti fizetésből megvalósítható dolgokra vágynak, miközben Magyarországon élünk, ami egy csóró fél balkáni ország.
Itt sokak fizetése arra se elég hogy az anyukájuktól el tudjanak költözni.
TEljesen el vannak varázsolva a magyar nők, miért vannak nyugati igényeik?
Basszus, akkor ezek szerint én csinálom rosszul, hogy az idei belföldi 5 napos nyaralást én fizetem, és a páromnak egy 18 éves autója van… ja és az én lakásomban élünk, az anyjáéktól költözött hozzám.
Ha tudom, hogy ez az átlag, biztos nem megyek hozzá. Ideje beadni a válópert.
*szarkazmus*
25N
Tudod Kérdező, egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. :)
És ez az élet minden területére igaz.
Égne a pofámról a bőr rendesen, ha egy felnőtt férfival ismerkednék úgy, hogy még a gyerekszobájában lakik és nem lehet egy jót szexelni sem, mert apukáék nézik a sorozatot a fal másik oldalán.
Miért ne🤷♀️
Mások igényeihez nem sok közöd van.
17-es, belőled az elkeseredettség beszél csak!
Aki 50 évesen is munkanélküli, ott komoly gondok vannak... És senkit nem rúgnak ki csak azért, mert nő.
( btw anyukám 42 éves, gyönyörű nő... aki ronda annyi idősen, valószínűleg korábban is az volt, bocsi :) )
Hát nem tudom...az eddigi összes párom tudta ezeket teljesíteni!
🤷♀️ és most a vőlegényem is! Azért ezek nem irreális elvárasok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!