Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magyarországon a nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon a nőknek miért nyugati igényeik vannak?

Figyelt kérdés

Elvárják hogy független legyek, lakással, házzal.

Elvárják hogy legyen autóm (de nem ám akármilyen hanem normális, fiatal), hogy vigyem őket nyaralni, állandóan járjunk étterembe, wellnessezni.

Nyugati, jóléti fizetésből megvalósítható dolgokra vágynak, miközben Magyarországon élünk, ami egy csóró fél balkáni ország.

Itt sokak fizetése arra se elég hogy az anyukájuktól el tudjanak költözni.

TEljesen el vannak varázsolva a magyar nők, miért vannak nyugati igényeik?

2022. ápr. 30. 10:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Basszus, akkor ezek szerint én csinálom rosszul, hogy az idei belföldi 5 napos nyaralást én fizetem, és a páromnak egy 18 éves autója van… ja és az én lakásomban élünk, az anyjáéktól költözött hozzám.

Ha tudom, hogy ez az átlag, biztos nem megyek hozzá. Ideje beadni a válópert.

*szarkazmus*

25N

2022. ápr. 30. 11:56
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem is tudom, talán mert ha FELNŐTT kategòriába írsz, akkor felnőttekel akarsz ismerkedni, nem olyanokkal akik 30 évesen még egy nyomorult albérletre se voltak hajlandók pénzt szánni
2022. ápr. 30. 12:01
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
10-es, képzeld, nem kell plasztikáztatnom, ilyen is van, tudod nem minden férfi hozzád hasonló kis pö..csfej.
2022. ápr. 30. 12:47
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

Tudod Kérdező, egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. :)

És ez az élet minden területére igaz.

Égne a pofámról a bőr rendesen, ha egy felnőtt férfival ismerkednék úgy, hogy még a gyerekszobájában lakik és nem lehet egy jót szexelni sem, mert apukáék nézik a sorozatot a fal másik oldalán.

2022. ápr. 30. 12:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne🤷‍♀️

Mások igényeihez nem sok közöd van.

2022. ápr. 30. 13:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nalam idosebb autom volt, amikor megismertem a felesegem, meg egy panelhaz, aminek a fele a banke volt.
2022. ápr. 30. 13:55
 17/26 anonim ***** válasza:
15%
11es. 25 eves fiatal nokent konnyen osztod az eszt. Majd akkor beszelj ha mar 35 evesen nem fognak felvenni sehova, 50 evesen meg kirugnak csak mert no vagy. Es majd 40-45 evesen eleg ronda leszel, mert nem volt penzed kezelesekre, plasztikakra, a ferjecsked meg lecserel egy fiatalabbra, miutan a hatadon felkapaszkodott.
2022. ápr. 30. 14:23
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17-es, belőled az elkeseredettség beszél csak!

Aki 50 évesen is munkanélküli, ott komoly gondok vannak... És senkit nem rúgnak ki csak azért, mert nő.

( btw anyukám 42 éves, gyönyörű nő... aki ronda annyi idősen, valószínűleg korábban is az volt, bocsi :) )

2022. ápr. 30. 14:28
 19/26 anonim ***** válasza:
76%
Mert nyugati árak vannak, azért!
2022. ápr. 30. 20:08
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem tudom...az eddigi összes párom tudta ezeket teljesíteni!

🤷‍♀️ és most a vőlegényem is! Azért ezek nem irreális elvárasok!

2022. ápr. 30. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!