Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek miért elvárás, hogy a férfi fizessen mindent
ha azért küzdenek, hogy egyenlőek legyenek és ne csak 3
lyuknak tekintsék őket?
31/46 A kérdező kommentje:
A hozzád hasonló aranyásók igen.
Hát, 28-as, én röhögve ki tudok fizetni szinte bármennyi vacsorát, de tényleg szánalmas a hozzáállásod.
41F
2022. ápr. 30. 08:16
Az a nő is aranyásó, aki csak azt akarja látni, hogy egy esetleges GYES miatti bevételkiesésnél sem segítenél be??
Es hidd el, az aranyásás nem a vacsora meghívás😂 az sokkal többnél kezdődik. Ajándékok, utak, stb. Nem egy vacsora te jó ég 😂
2022. ápr. 30. 08:43
34/46 A kérdező kommentje:
Mi köze van a GYES-nek ahhoz, hogy a vacsorát állom e vagy sem? Más játszótér a kettő.
Az aranyásás is azzal kezdődik, nem egyből kér ajándékot meg pénzt a hölgy, de ahogy látom te is tapasztalt vagy a témában, biztos szeretnél kiforgatni pár pénzes férfit a pénzéből :)
Az a köze, hogy aki egy szaros vacsorát nem tud/akar kifizetni, az milyen segítség lenne gyerekvállaláskor. Akkor se lehetne rá számítani?
Nem vagyok aranyásó, de úgy látom, számodra bármelyik nő az, akinek van valamilyen elképzelése a pénzről.
2022. ápr. 30. 08:54
36/46 A kérdező kommentje:
Szerintem abból , hogy milyen autóval megyek érte tudja, hogy számíthat arra, hogy kitudok fizetni egy vacsorát vagy éppen eltudok tartani egy gyereket, továbbra sem ez a kérdés.
GYES alatt nem csak a gyereket kell eltartani. És itt a nagylelkűségről van szó. Mindegy, hogy milyen a kocsid, ha a nőn akarsz spórolni. Vagy ha nem tetszik, hogy a vacsit illik a férfinek fizetnie, akkor menjetek inkább kávézni, vagy moziba, vagy sétálgatni. Nem kötelező többfogásos vacsorákra költeni. És ha a nőnek csak a drága étterem kell, nem elég a kávé, akkor abból is le lehet szűrni, hogy milyen jellem. De ha már elhívtad vacsorázni, akkor igen, fizessen a férfi.
2022. ápr. 30. 09:07
38/46 A kérdező kommentje:
Ötletként dobtam be, hogy a sétálás és beszélgetés után együnk valamit, mire ő hozta fel, hogy hova menjünk (egy elég drága étterembe) ahol 42 ezer forintot fizettem az este végén.
Mondhattad volna, hogy itt van a közelben egy másik, vagy akkor még előtte, hogy ha neki is megfelel, akkor most felezzetek. Az ilyen helyzetek általában nagyon könnyen megoldhatóak kommunikációval, és ha valaki nem tud normálisan kommunikálni, akkor nem kell végigülni vele a vacsit, és azon izgulni, hogy kifizeti-e a maga részét
2022. ápr. 30. 09:24
40/46 A kérdező kommentje:
Nem izgultam rajta, hogy kifizeti e ha 1 millió lett volna a vacsora azt is kifizetem mellényzsebből , csak csodálkoztam a reakcióján , hogy ennyire kiakadt azon, hogy neki is fizetnie kéne ha már 23 ezer forintos főételt rendel
Kapcsolódó kérdések: