Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik végzettséget preferáljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik végzettséget preferáljátok jobban ha komoly kapcsolatot kerestek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Általános iskola
Szakma
Érettségi
Diploma
Érettségi+szakma
39 szavazat
1 2
 1/13 anonim válasza:
57%
Nekem mindegy,ha mindenben passzolunk és hűséges hozzám,lehet vele tervezni és nem lusta.Az autószerelő és kőműves a két kedvencem,bejön az olajos egyenruha a kis deréktáskával.
2022. jan. 10. 00:32
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Most ez munkaügyi központ vagy mi? Mire keresel komolyat? Kapcsolatra pont nem a végzettség számit. Jó lenne leszokni erről h elment interjúba meg gazdasági munkaközösség kérdésbe a társkeresés.
2022. jan. 10. 00:46
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Ismerek egy diplomás csajt, aki abban hisz, hogy a világot 6 nap alatt teremtették.

Ennyit erről. A diplomások között is vannak buta emberek.

2022. jan. 10. 02:37
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem szokott érdekelni. Amíg magát rendesen fent tudja tartani - akármiből is - és nem 0-24 kell dolgoznia, nekem megfelel bármi.
2022. jan. 10. 06:30
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Még fősulis voltam, amikor hallottam egy szintén odajáró csajt telefonálni: Szia, az Eszti vagyok, meg én. Aztán volt ott még szerencsejáték függő, penészes kenyér evő, iskolát messziről elkerülő, ámde ennek ellenére utána mégis rögtön jó munkahellyel rendelkező. Ennyit a fősulisokról.
2022. jan. 10. 06:30
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem ezen múlik. Láttam már nagyon intelligens érettségist, és nagyon buta diplomást. Ha okos, es talpraesett, de minimum magát eltudja tartani, akkor akár 8 általánosa is lehet.

Mondjuk én már mindenképp a 30+ ból választanék, ha nem a 40+ bol ahol azert mar jocskán kiforrt hogy ki mire képes. Legalábbis általában.

Fiatalon lehet az érettségi abszolút minimum lett volna.

N

2022. jan. 10. 06:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A fenti sztereotípiákat gépiesen ismételgető emberek miatt mondom, hogy kevés kivételtől eltekintve a hozzánk hasonló választása az optimális, ha el akarjuk kerülni a folyamatos puffogást.
2022. jan. 10. 07:12
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Mókás, ahogy a továbbtanulást messziről elkerülő emberek próbálják szidni a tanuló embereket, miközben semmit se tudnak róla. :)

Bármit tanulsz, előnyödre válik, legyen az egyetem vagy szakmunka, teljesen mindegy. Tudás nélkül gyárban kötsz ki, napi 12 órában, éhbérért, míg ha továbbképzed magad, napi 8 órában dolgozhatsz akár otthonról. Egy jobb végzettség esetén messze átlag felett keresel, ami tudás és tapasztalattól függően dinamikusan nő. Melyik a jobb?

Arról nem is beszélve, hogy (sajnos) sok pozíció, papírhoz kötött, így hiába vagy ügyes, ha nem vagy elég kitartó, szintán bebuktad.

Kérdésre válaszolva: Az előzőekben kifejtett gondolatok miatt, (és mert egyetemet végeztem), úgy gondolom egy érettségit letenni gyerekjáték. Így azokkal az emberekkel, akik csak általános iskoláig jutottak, nagy valószínűséggel nem vagyunk szellemileg partnerek.

Legoptimálisabb diplomát vagy szakmunkát végzettek, aki motivált és szereti, amit csinál, mert attól falramászok, ha valaki mindig azt kérdezi: "miért tanulsz?", "miért olvasol?".

2022. jan. 10. 07:14
 9/13 anonim ***** válasza:
11%
Teljesen mindegy, csak legyen értelmesebb, mint egy átlagos nő, sőt, mint egy krumpli.
2022. jan. 10. 07:49
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

8-as, meglepődnél, hány diplomás és érettségis, jó szakmunkás köt ki gyárban. Éhbérért? Ugyan, kérlek. Meg 12 órában? Tudod te egyáltalán hogyan működik egy gyár? 8 órás a munkabeosztás a legtöbb helyen.

Bár ugye az itteni diplomások nincsenek olyan sokan, mint mekiben szokás.

Nincs baj a tanult emberekkel. A baj ott van, hogy úgy gondolják, a diploma egyenlő az intelligenciával. Sajnos nem. Nagyon nem. De még sokszor jó állásuk vagy fizetésük sincsen.

Én érettségiztem. Tényleg nem egy nagy kaland. Ahogy az sem, mikor a nagy egyetemista gárda végigcsalja, puskázza stb a vizsgáit. Volt egyetemista pasim. Minden volt, csak értelmes nem - ezért lett belőle ex.

2022. jan. 10. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!