Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé dekoratív lányok-nők! Nektek mennyi KOMOLY udvarlótok van?
Akik azonnal kezdenének veletek párkapcsolatot, úgy érzitek.
F/31
Nem ettől függ.
Ha valaki szocializalt barátkozós, széles ismerettségi köre kapcsolatrendszere van es benne van az életben, bőven hamarabb elkel, mint egy magányos antiszoc csinibaba.
Úristen, feltettem egy kérdést hogy a kevésbé csinos nőknek mennyi udvarlójuk van, erre engem kezdtek el szidni...
Jézusom!
A nők egója a sztratoszférában van....
4: Tessék? Milyen privi? Miről beszélsz? Miért lenne annyi udvarlója amennyit akar?
Meg pláne hogy lenne egy pasinak annyi csaja amennyit akar?
S meg vagy róla győződve hogy valami nagy okosságot írtál, közben meg butaságokat írsz...
Elnézést kérek kedves hatos királylány, hogy unalmas vagyok! Felraktam egy kérdést ,hogy a kevésbé csinos nőknek mennyien udvarolnak!
Erre nem sikerült még válaszolnia egyetlen érintettnek se!
Ehelyett kaptam gőgös, buta kommenteket....
Nem tudom, szerintem nulla jelenleg, mert nagyon el vagyok szigetelve az emberektől (home office stb, nincsenek aktív ismeretségeim szingli pasikkal).
Amúgy fogalmam sincs, mennyire vagyok dekoratív. A férfiaktól sok bókot kapok, viszont az (enyhén szólva toxikus) rokonaim szerint csúnya vagyok, ebben a tudatban nőttem fel. Szóval passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!