Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek mennyire jöhetnek be egy nagyon dekoratív 43 éves hölgynél? Én 30 vagyok hozzáteszem.
Én: Tudod mi a bajom veled?
Lány: Micsoda?
Én: Az hogy szomorúvá teszel.
Lány: De miért?
Én: Mert nem lehet köztünk semmi.
Érdekes hogy ugyanez tenne a világon a leg boldogabbá is.
Lány: Te már megint cigizel?
Én: Csak szex előtt és szex után.
De nagyon remélem hogy előtte vagyunk, mert ha nem akkor nagyon szarul csináltunk valamit.
Én: Nem a te bugyid a legjobb dolog a világon, de nagyon nagyon közel van hozzá.
“Tetszik a melled a lábad,
a legjobban azt tetszik, hogy eszed a szar dumámat”
Ez jutott eszembe erről a beszélgetésről.
Amúgy fontos a közeg. Van-e valakije, milyen kapcsolatot keres, komolyat, vagy kalandot. Ha kalandot, akkor egy atlag tizeneves lanynal ezek a szovegek siman bejonnek. Es akkor te dontesz, hogy komolyat akarsz, vagy kalandot. De ez egy ven “roka”, biztos jo sok tapasztalattal, szoval valami mast kellene eloszedj, mint a tizeneves ribik felszedo szovegeit.
Nincs kapcsolata, és nagyon fiatalos.
Már ismerjük egymást egy ideje, és a finomabb flörtölésekre eddig jól reagált.
Szokott simulni ha mellém ül, vagy a kezével érint meg. Babrálja a haját ha beszélgetünk.
És esetleg tippeket kérhetek?
Nem szeretném elrontani, de tovább szeretnék lépni.
Komolyak a szándékaim egyébként, nem csak kalandozást akarok.
Igen fiatalos, de azért komoly tud lenni.
Mind a ketten vezető pozícióban vagyunk egy cégnél de külön részlegen.
De tippeket elfogadok köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!