Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jempa kérdése:

Szerintetek ezek mennyire jöhetnek be egy nagyon dekoratív 43 éves hölgynél? Én 30 vagyok hozzáteszem.

Figyelt kérdés

Én: Tudod mi a bajom veled?

Lány: Micsoda?

Én: Az hogy szomorúvá teszel.

Lány: De miért?

Én: Mert nem lehet köztünk semmi.

Érdekes hogy ugyanez tenne a világon a leg boldogabbá is.

Lány: Te már megint cigizel?

Én: Csak szex előtt és szex után.

De nagyon remélem hogy előtte vagyunk, mert ha nem akkor nagyon szarul csináltunk valamit.

Én: Nem a te bugyid a legjobb dolog a világon, de nagyon nagyon közel van hozzá.

2018. aug. 5. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: független,írod. Akkor semmi akadálya ninxs,hogy hívd meg egy vacsorára,vagy kávézni,és közben mind el őszintéb,érthetően,egyértelműen Neki,hogy Neked tetszik,és többet szeretnél Tőle mint laza flört,kellemes beszélgetés.
2018. aug. 5. 14:37
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Vezető pozícióban? Jó ég...
2018. aug. 5. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Targoncavezeto???

36vagyok, de mar 25eves koromban is kirohogtelek volna.

Egyaltalan miert kell 30 evesen elore kitalalt mondatokkal csajozni? Beszelgetes spontan nem megy?

2018. aug. 5. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Kommunikációs zsákutca c. egyfelvonásos előadásunkat olvashatta a Tisztelt Nagyérdemű!
2018. aug. 5. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Ez kb. ilyen szint, amit te nyomsz.

Én.: Tudod milyen nap van?

Lány.: Nem, milyen?

Én.: Péntek

Lány.: Ehehehehe

Én.: Miért ehehehehe?

Lány.: Mert Péntek

Én.: Oké

Lány.: Oké

Én.: Akkor dugunk?

Lány.: Dugunk?

Én.: Oké

Lány.: Oké?

Én.: Igen

Lámy.: Nem

Én.: Nem?

Lány.: Igen, nem!

Én.: Most, akkor mi van?

Lány.: Péntek

Én.: Jahh igen Péntek

Lány.: Akkor holnap Szombat.

Na ez a teszinted! Az én az te vagy természetesen nem én , aki írom.

2018. aug. 5. 15:04
 16/21 anonim ***** válasza:
92%
Lefagytam ettől a süketeléstől, gyik szint alá ereszkedtünk ezennel.
2018. aug. 5. 15:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha nem írtad volna oda a korotokat, tuti azt hittem volna, hogy a tini párkapcsolatok rovatba keveredtem. Atyaég, ezt még olvasni is irtó kínos volt. A bugyis dumánál már fogtam a fejemet, már én éreztem magam kellemetlenül helyetted :D.

Tovább akarsz lépni??? Figyi, ha ezek után az egyértelmű (bunkó) célozgatások után sem adott semmi plusz jelet, akkor csak simán jól szórakozik rajtad :D.

2018. aug. 5. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
92%
Ti vezető pozícióban? Fogadni merek valakinek a valakije vagy. Saját erőből elképzelhetetlennek tartom a vezető poziciót.
2018. aug. 5. 15:37
 19/21 A kérdező kommentje:

14:37- Ha neki szegezem hogy komoly kapcsolatot akarok tőle, azzal a sarokba szorítom és nem hagyok neki menekülési lehetőséget.

Ő is tudja hogy együtt kell még akkor is dolgoznunk ha nem jönne össze a dolog, és ezért ha komolyan vesszük az egészet az elején az feszültséget teremthet.

Valahogy lazának kell látszódnia a szándékaimnak, még akkor is ha komyolyak.

2018. aug. 5. 15:41
 20/21 anonim ***** válasza:

14.37-es vagyok.

Nem hinném,hogy feszültséget teremtene ha egy vacsora mellett elmondanád Neki,hogy Te többet szeretnél Tőle mint gyerekes flörtölgetés.

Egy cégnél dolgoztok - írod- de nem egy részlegen. Akkor meg mi baj lehet?

A párom vezető volt, én alkalmazott, tehát alárendelt viszonyban voltunk. A kezdeti flörtölgetés után egy erdei sétára hívott ahol elmondta,hogy Ő többet szeretne ennél.Természetesen az előzetes lépéseiből és a visszajelzéseimből sejtette,hogy ere van esélye.

Ahogy ezt Neked is érezni kell.

Ha nem mondod el konkrétan mit is szeretnél sosem fog előrehaladni ez az egész, nem hinném,hogy nő létére majd Ő veszi kezébe az irányítást és kérdez rá,hogy mit is szeretnél.

2018. aug. 5. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!