Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek mennyire jöhetnek be egy nagyon dekoratív 43 éves hölgynél? Én 30 vagyok hozzáteszem.
Én: Tudod mi a bajom veled?
Lány: Micsoda?
Én: Az hogy szomorúvá teszel.
Lány: De miért?
Én: Mert nem lehet köztünk semmi.
Érdekes hogy ugyanez tenne a világon a leg boldogabbá is.
Lány: Te már megint cigizel?
Én: Csak szex előtt és szex után.
De nagyon remélem hogy előtte vagyunk, mert ha nem akkor nagyon szarul csináltunk valamit.
Én: Nem a te bugyid a legjobb dolog a világon, de nagyon nagyon közel van hozzá.
Targoncavezeto???
36vagyok, de mar 25eves koromban is kirohogtelek volna.
Egyaltalan miert kell 30 evesen elore kitalalt mondatokkal csajozni? Beszelgetes spontan nem megy?
Ez kb. ilyen szint, amit te nyomsz.
Én.: Tudod milyen nap van?
Lány.: Nem, milyen?
Én.: Péntek
Lány.: Ehehehehe
Én.: Miért ehehehehe?
Lány.: Mert Péntek
Én.: Oké
Lány.: Oké
Én.: Akkor dugunk?
Lány.: Dugunk?
Én.: Oké
Lány.: Oké?
Én.: Igen
Lámy.: Nem
Én.: Nem?
Lány.: Igen, nem!
Én.: Most, akkor mi van?
Lány.: Péntek
Én.: Jahh igen Péntek
Lány.: Akkor holnap Szombat.
Na ez a teszinted! Az én az te vagy természetesen nem én , aki írom.
Ha nem írtad volna oda a korotokat, tuti azt hittem volna, hogy a tini párkapcsolatok rovatba keveredtem. Atyaég, ezt még olvasni is irtó kínos volt. A bugyis dumánál már fogtam a fejemet, már én éreztem magam kellemetlenül helyetted :D.
Tovább akarsz lépni??? Figyi, ha ezek után az egyértelmű (bunkó) célozgatások után sem adott semmi plusz jelet, akkor csak simán jól szórakozik rajtad :D.
14:37- Ha neki szegezem hogy komoly kapcsolatot akarok tőle, azzal a sarokba szorítom és nem hagyok neki menekülési lehetőséget.
Ő is tudja hogy együtt kell még akkor is dolgoznunk ha nem jönne össze a dolog, és ezért ha komolyan vesszük az egészet az elején az feszültséget teremthet.
Valahogy lazának kell látszódnia a szándékaimnak, még akkor is ha komyolyak.
14.37-es vagyok.
Nem hinném,hogy feszültséget teremtene ha egy vacsora mellett elmondanád Neki,hogy Te többet szeretnél Tőle mint gyerekes flörtölgetés.
Egy cégnél dolgoztok - írod- de nem egy részlegen. Akkor meg mi baj lehet?
A párom vezető volt, én alkalmazott, tehát alárendelt viszonyban voltunk. A kezdeti flörtölgetés után egy erdei sétára hívott ahol elmondta,hogy Ő többet szeretne ennél.Természetesen az előzetes lépéseiből és a visszajelzéseimből sejtette,hogy ere van esélye.
Ahogy ezt Neked is érezni kell.
Ha nem mondod el konkrétan mit is szeretnél sosem fog előrehaladni ez az egész, nem hinném,hogy nő létére majd Ő veszi kezébe az irányítást és kérdez rá,hogy mit is szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!