Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatot keresek, akkor megéri várni valaki olyanra, akivel semmilyen kétségem nincs? 30/F
Régebben egyetem alatt elég könnyen ment az ismerkedés, mondjuk nem is kerestem komolyat, viszont most már úgy érzem, kinőttem az ilyen rövid kapcsolatokból, és szeretnék valaki mellett elköteleződni.
Most már van saját lakásom, stabil állásom,minden feltétel adott, hogy lassan valakivel belevágjak a családalapításba, mondjuk egy olyan 5 éven belül szeretnék.
Próbálkoztam mostanság a tinderrel, de nem igazán jött be, sok lánnyal találkoztam, de vagy nem volt meg velük a vonzalom, vagy nem voltak azonosak a céljaink. Most nem tudom, hogy én lettem nagyon válogatós, vagy tényleg ilyen esetben jobb megfontoltan dönteni.
Mert olyat könnyen találok, akivel úgy ideig-óráig ellehetne lenni,utazgatni,kirándulni stb., de ha nem érzem rajta, hogy ez hosszútávon tudna működni, nem tudnék vele családot elképzelni, akkor inkább nem erőltetem a dolgot, hogy ne húzzuk egymás idejét feleslegesen. Nem tudom, hogy ilyenkor jól döntök e, vagy érdemes lenne valakivel belevágni a kétségeim ellenére is?
Lehet, hogy válogatós lettél, de ezzel semmi baj nincsen. Én 37 évesen ismertem meg a feleségemet. Bár én 35 körül tartottam ott, ahol te tartasz most, szóval az irány jó és nem biztos, hogy hosszú évekig kell várnod a megfelelő nőre.
Visszatekintve most már azt kell mondjam, hogy semmilyen kapcsolatba nem érdemes belemenni, ahol kétségeid vannak. Általában ezek nem feloldhatóak és ideig-óráig működik miattuk csak a kapcsolat. Én ezt háromszor próbáltam meg, háromszor lett szakítás belőle általában 2-3 év után.
A feleségem volt az első nő, akinél semmilyen aggály, kétség nem merült fel és működik is a házasságunk ennek köszönhetően. Stabil alapok = stabil kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!