Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A volt feleségem azt mondta,...

A volt feleségem azt mondta, hogy ő már nem akar semmilyen komoly kapcsolatot, csak élni szeretne, szórakozni stb. Ezt velem miért nem tehetné meg?

Figyelt kérdés
Annyira nem vagyunk rossz viszonyba,szexuálisan is kielégítettem mindig 6 év alatt,főleg egy bizonyos fajtájával,akkor én miért nem férek bele ebbe a szórakozási kategóriába? Nem mindegy,hogy kivel kalandozik? Attól még lehetnénk barátok extrával. Vagy nem?
2019. nov. 1. 23:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Akitől elválik az ember, abból kiábrándult, csalódott benne, akár meg is utálhatta. Plusz takarította utánad a vécét, mosta a gatyádat, látott betegen, kiszolgáltatottan, már nem érez izgalmat, ha a veled való szexre gondol. És végül a házasság alatt a viták hevében biztosan mondtál neki olyat, amivel nagyon mély sebet ejtettél, akár a külsejére, akár a szexualitására vonatkozó dolgot. Hát egy ilyen szétcseszett kapcsolat után ki akarna dugni összejárni. Ezerszer inkább bárki idegen, akinek minden lélegzetvétele új, és egyikünkben sincs sértettség. A válás napján el kell engedni a házastársadat. Ő megtette, tedd azt te is.
2019. nov. 1. 23:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül volt feleség ugye? Hagyd létezni, teis létezz nélküle.
2019. nov. 2. 00:00
 3/17 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Tény,hogy látott már betegen meg minden,de én sajnos sokkal rosszabb állapotban is láttam napokig a kórházban és mégsem ábrándultam ki belőle!

Továbbá! Soha nem mondtam rosszat a külsejére.. mert bombázó számomra! Egy nagyon szép nő! Vitázni néha vitáztunk tény.. de világlátási dolgok miatt!

Soha nem csaltuk meg egymást!

És nem utált,nem ábrándult ki belőlem.. ezt ő is megmondaná!Nincs miért utálnia!

2019. nov. 2. 00:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar tőled semmit.

Fogd fel,lépj tovább.

2019. nov. 2. 00:29
 5/17 A kérdező kommentje:
De ha én is már egy tök idegen lettem,akkor nézhetne is úgy! Ne úgy tekintsen rám mint egy exre,hanem úgy mintha most ismerne meg!
2019. nov. 2. 00:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Téged már megunt. Törődj bele.
2019. nov. 2. 06:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vagy mint valami kivert, éhes kutya. Viselkedj már férfiként, és lépj tovább, ne a punciért kuncsorogj. Talán még valami vonzót is felfedez benned, ha nem lábtorlokent adod el magad.
2019. nov. 2. 09:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért vált el,hogy veled kalandozzon.Akkor valószinüleg el se vált volna.
2019. nov. 2. 09:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod van olyan, hogy az ember egy jól működő 6 éves autót lecserél egy újra, majd ezt az új autót leváltja egy még újabbra...

Tőrödj bele, hogy a volt nejednek most már más/mások a bikája!

2019. nov. 2. 10:01
 10/17 Miss Endzsi ***** válasza:
94%
Lehet nem élte ki magát előtted. Most be akarja pótolni.
2019. nov. 2. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!