A volt feleségem azt mondta, hogy ő már nem akar semmilyen komoly kapcsolatot, csak élni szeretne, szórakozni stb. Ezt velem miért nem tehetné meg?
Figyelt kérdés
Annyira nem vagyunk rossz viszonyba,szexuálisan is kielégítettem mindig 6 év alatt,főleg egy bizonyos fajtájával,akkor én miért nem férek bele ebbe a szórakozási kategóriába? Nem mindegy,hogy kivel kalandozik? Attól még lehetnénk barátok extrával. Vagy nem?2019. nov. 1. 23:31
11/17 A kérdező kommentje:
3 hosszabb kapcsolata volt ebből 2 férj. Legutóbbi szakításánal 4 évig mem volt senkije,utána jöttem én. Abban a 4 év intervallumban tudom,hogy volt egy
pár kalandja. Mesélt is róla nekem,hogy soha többet olyat,mert nem élvezte igazán.
Na meg itt lakik tőlem nem messze. Mindent tudok most is róla, ő is rólam.
Na meg ha annyira semmi lennék neki,akkor miért mondta azt,hogy szomorú ha elmegyek majd messzire dolgozni,mert akkor már nem láthat! Legszívesebben nem engedne!
2019. nov. 2. 13:05
12/17 Miss Endzsi válasza:
Most akarja a kalandokat, most van kedve hozzá, pont azért, mert régen nem akarta. Vagy egyszerűen megunt téged, de képtelen utálni, mert nincs miért, csak rohadtul un.
13/17 A kérdező kommentje:
Soha nem volt kaland párti! Gyűlölte! Ennyire egy ember nem változhat meg! Érdekes módon soha nem hallottam semmit róla,senki nem látta senkivel még konkrétan!
2019. nov. 2. 13:41
14/17 anonim válasza:
Nagyon szánalmasan adod elő a sztorit
Tényleg lépj túl rajta, megunt, lecserélt, ez van
15/17 Miss Endzsi válasza:
Pedig megváltozhat, sajnálom.
16/17 anonim válasza:
Nekem volt egy partnerem, akit emberileg nagyon szerettem, de mivel feketélltek a fogai, és nem volt hajlandó megcsináltatni őket, képtelen voltam egy idő után az intim kapcsolatra vele. Lehet, hogy nálad is ilyesmi miatt nem fekszik le veled. Büdös láb, büdös száj képes így elundorítani a partnert.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert dohányozni sem dohányzok és mindig lezuhanyoztam ágyba bűjás előtt. Ellenben ő dohányzott és neki tényleg tipikus bagó szagú volt mindene.. De nem zavart
2021. ápr. 24. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!