Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nőnek miért elvárás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek miért elvárás, hogy a férfi fizessen mindent ha azért küzdenek, hogy egyenlőek legyenek és ne csak 3 lyuknak tekintsék őket?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 20:14
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Fizetett nőstény meg használható lyukak. És csodálkozik hogy incel (és az is marad egész életében) 😅
2022. ápr. 29. 22:37
 22/46 A kérdező kommentje:

Nem tudom miről beszélsz, itt és máshol is kijelentik a nők, hogy ők pénzért randiznak , fizetni nem hajlandóak (viszont ha jól alakul az este akkor kefélnek) , tehát ki is árulja a testét?

2022. ápr. 29. 22:44
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor spórolod meg az időd, és menj prostihoz. Ott diktálhatsz. Amúgy meg nőként simán lehet találni olyan férfit, aki nem áruként, vagy használható lyukakként tekint ránk, hanem emberként, és még egy vacsorát is ki tud fizetni. Tudom, tudom, egekben az elvárások. 🙄
2022. ápr. 29. 23:02
 24/46 A kérdező kommentje:
Palimadarak voltak és lesznek, attól még amelyik nő arra akarja használni a férfit, hogy fizettesen vele az ne csodálkozzon ha cserébe prostinak nézik..
2022. ápr. 29. 23:05
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt mondd meg, hogy az ilyen pasival hogy lehet tervezni hosszú távon? Aki egy vacsoráért húzza a száját? Hogy lesz abból közös jövő? Gyerek? Amég a nő GYES-en van, addig sem segít? Vagy ha bármi történik, és a nő kiesik munkából? Ez igazából, hogy a férfi hajlandó-e fizetni, ezt jelzi előre. Nyilván ami az eredeti kérdésben volt, hogy drágább éttermet választott ki, és onnan is a drágább kajákat, az más, de egy sima vacsi, akkor igen, fizessen a férfi (vagy igazából az, aki elhívta a másikat, akar lehet a nő is).
2022. ápr. 29. 23:10
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

"Palimadarak voltak és lesznek, attól még amelyik nő arra akarja használni a férfit, hogy fizettesen vele az ne csodálkozzon ha cserébe prostinak nézik.."

Amelyik férfi a randi alapjait se érti, ne csodálkozzon, ha gyenge értelmiképességű autistának nézik.

2022. ápr. 29. 23:22
 27/46 anonim ***** válasza:
51%

Felvázolom az elméletedet röviden:

annyi randin fizetsz, ahány lyukat biztosít a nő.

2022. ápr. 30. 04:57
 28/46 anonim ***** válasza:
44%
Én elvárom, hogy a férfi fizessen! Én vagyok a nő! Vagyis neked jobban szükseged van rám, mint nekem rád! Egyébként, ha derogál fizetni, ne randizz! Ilyen egyszerű! (Vagy legalabbis ne a felső polcról akarj válogatni!) Egyszerűen én képtelen lennék férfiként nézni rád, ha azt akarnád, hogy én fizessek! Egyáltalán, hogyan van ilyenkor? A pincér eleve a férfi elé teszi le a számlát. (máshogy én még nem láttam) - Vagy majd te kifizeted a pincérnek, utána meg a nőtől elkéred az fele összeget az éttermen kívül???
2022. ápr. 30. 07:52
 29/46 A kérdező kommentje:

Hát ilyen felfogású nőre mint te nincs szükségem és nem is lehetnél mellettem hiába könyörögnél

2022. ápr. 30. 07:56
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
#29 mert érted sorban állnak a nők, és könyörögnek is 😂😂😂😂😂😂😂 ez hatalmas 😂😂😂😂
2022. ápr. 30. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!