Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért társadalmi elvárás a társkeresés?
Figyelt kérdés
Gyakran feltételezik alapvetőnek, hogy egy férfi 30 felett már nem egyedül él. Ennek ellenére mondjuk én szinte mindig egyedül éltem, konkrétan az elmúlt 1 évben még egyetlen randin sem voltam.2021. dec. 16. 22:05
2/16 anonim válasza:
Nem az.. ha akarsz csajozol, ha nem akkor nem.
3/16 anonim válasza:
Ez a kérdés olyan, mint a fing, kérdező: Jobb lett volna magadban tartani.
4/16 anonim válasza:
Az ember társas lény, szóval a többség úgy gondolkodik, hogy idővel mindenkinek lesz egy párja. Társadalmi elvárás csak részben, a társadalom másik részét meg teljesen hidegen hagyja, hogy van e társad.
5/16 FoxtrotLidérc válasza:
A magam részéről: Pont lesz*rom, hogy a társadalom mit vár el tőlem. :))) Ha akarom, lesz valakim. Ha nem, nem. Egyelőre úgy néz ki, hogy lesz párom. :))) De nem azért, mert "elvárás". Azért, mert nekem így tetszik. Igen, nekem is mondják (igaz, elenyésző számban), hogy "illene megházasodnom, meg gyerekeket vállalni". Pont nem miattuk lesz párom. :D
6/16 anonim válasza:
Hát, a többség nem egyedül él.
És a feltételezik még nem elvárás.
7/16 anonim válasza:
#6:
"És a feltételezik még nem elvárás."
Bocs, de lehet az is. Pont azért, hogy ne kelljen direktben konfrontálódni, csomagolják be az elvárásukat feltételezésbe. Ez egy igen elterjedt passzív-agresszív módszer.
8/16 anonim válasza:
Én is a társadalom vagyok.
Nyugi, semmi ilyen elvárásom nincs, se feléd, se más felé.
De nem is làttam ilyet.
43 évesen senkit nem lepett meg hogy elvàlt vagyok.
Kinek volna ahhoz köze?
9/16 anonim válasza:
Nem társadalmi “elvárás”.
Ugyanis a páros élet a természet rendje.
A társadalmi szabályok alapja a természet törvényei.
Az más kérdés, hogy nálunk már nem tartják számon, s pl. már nem kell az agglegényeknek különadot fizetniük. Mert Rákosi és Kádár alatt az is volt❗️
10/16 anonim válasza:
És még panaszkodnak sokan, pedig jó dolguk van. Nem kell adót I 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!