Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk mekkora részénel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mekkora részénel kizáró ok az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Kilógó kisajkak, azaz népszerű nevén salátapunci.

Illene ismerkedéskor közölni? Vagy mekkora probléma ez igazából? Interneten olvasottak alapján elég sokan undorodnak tőle.

Ismerkedem valakivel, és ugyan szűz már nem vagyok, de sötétben, félig felöltözve vesztettem el. Senki nem látott még "ott". Nagyon szorongok miatta.

Ne rakjátok át szexualitás kategóriaba légyszi, ott csupa idióta válaszol.

2022. ápr. 23. 19:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

10.

Nem aggódnál ha lenne egy lányod és tudnád milyen atrocitásokon fog keresztülmennie emiatt?

2022. ápr. 23. 19:47
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
(kell keresztülmennie)
2022. ápr. 23. 19:48
 13/25 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nekem spéciel bejön. Szerintem nem érdemes előre közölni, ha eljut odàig a kan(dúr), majd meglàtja.
2022. ápr. 23. 19:49
 14/25 anonim ***** válasza:
12%
Szexrovatba nyugodtan atteheted.
2022. ápr. 23. 19:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy teljesen természetes variáció! Minden punci más és rengeteg nőnek van ilyen. Ahogyan a pénisz és a herék alakja is más emberenként. Nekem is ilyen, volt már jó pár kapcsolatom, szerető is voltam, most már 15 éve férjnél vagyok. Soha, senkinek nem volt ez probléma! A kedvencem az volt, amikor tinikent én is szégyelltem, nem mertem megmondani az akkori pasimnak, hogy mi a helyzet, csak azt, hogy nem vagyok teljesen átlagos, ezért szorongok. Megtörtént az együttlét, ő meg utána sem értette, hogy mégis mi a fenére gondoltam, ami nem átlagos🤣.

Szóval no para, ha valakinek a nuni alakja lenne a válóok, az annyit is ér!

2022. ápr. 23. 19:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

11

Mármint mi miatt?

2022. ápr. 23. 19:55
 17/25 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Kb annyira kizáró ok mint a 14 centis pénisz férfiaknál.

Ők is szoronganak, de senkit nem érdekel mekkora. Vagy ha igen akkor pedig nem veszt az ember sokat

2022. ápr. 23. 19:55
 18/25 anonim ***** válasza:
42%

16.

most írták le egy csomóan!

2022. ápr. 23. 19:56
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18

Mivel nekem címezted, nem voltam benne biztos mire gondolsz.

Nem, nem aggódok mert nincs gyerekem és nem is lesz. Amúgy meg még mindig nem értem milyen atrocitás érné, engem sem ért.

2022. ápr. 23. 19:58
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
te írtad, hogy az internet előtt voltál fiatal!
2022. ápr. 23. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!